Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Westsingel 40

GOES
121 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

De Westsingel, onderdeel van de oorspronkelijke gracht rondom Goes, is een van de laatste overblijfselen van de stad als vesting. Met deze historie, maar voornamelijk ook het prachtige uitzicht vanaf de straat op het water en het groen is de Westsingel een van de mooiste plekken van Goes om te wonen!

Nummer 40 heeft uitzicht langs de Ravelijn de Grenadier en de bijpassende treurwilgen over het water tot aan het einde van het eerste gedeelte van de Westsingel. Dit is echter alleen het uitzicht en de ligging, de woning zelf heeft ook meerdere prachtige kenmerken.

Waaronder de karakteristieke voorgevel, die perfect past op deze locatie, met onder andere het siermetselwerk en het portaal met de oude tegeltjes. Achter deze prachtige gevel volgt een ruime woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond en een viertal slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Dit staat op een perceel van 244 m2 eigen grond met achter de woning een diepe tuin op het zuiden. De ligging in het centrum, het uitzicht over de singel en de uitstraling van de woning maken dit tot een bijzondere kans om op een van de mooiste plekken van Goes te wonen!

De entree is te vinden in het portaal in de voorgevel. Hier is direct de sfeer al te proeven met de aanwezige originele tegeltjes. De entree komt uit in de lange gang die tot het einde van de originele woning loopt. Aan de linkerkant is er vervolgens toegang tot de woonkamer.

De woonkamer heeft voorin een heerlijke zithoek met uitzicht op de singel en het prachtige groen. Hierna volgt door middel van ensuite deuren de scheiding met de achterkamer, die zeker niet klein van formaat is. Deze ruimte kan zowel een eethoek als tweede zithoek bieden. Hierachter is later een tuinkamer aangebouwd.

De lange gang, met trapopgang naar de eerste verdieping, loopt aan het einde over in de aangebouwde keuken. De keuken heeft, net zoals de woning, een investering nodig. Vanuit de keuken is de bijkeuken en de achtertuin te bereiken. De bijkeuken biedt naast toegang tot het toilet, extra bergruimte en de Cv-ketel ook plek voor de witgoedapparatuur. Achterin de bijkeuken is de douche gelegen.

De eerste verdieping is verrassend ruim. De overloop biedt toegang tot een viertal slaapkamers en door de mansarde kap zijn dit ook ruime kamers te noemen. Voorin ligt de grootste kamer. Hiertussen ligt aan weerszijden van de overloop de badkamer en de tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een bad en wastafel en is eveneens verouderd. Er is hierna een tweede toilet terug te vinden. Achterin volgen de derde en vierde slaapkamer. Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken.

Ook op de verdieping zijn er originele details terug te vinden. Denk aan de oude paneeldeuren en het oude glas in de voorgevel. Daarnaast zijn de oude balken eenvoudig te gebruiken om sfeer te creëren.

De tuin is een van de prachtige aspecten van de woning. De diepe tuin ligt bijna direct op het zuiden en heeft zo heel de dag de zon. Direct achter de woning is een terras gelegen, met hierna in een aantal niveaus een gedeelte groen. Er is een achterom via de Karel Doormanstraat.

Vanaf de Westsingel is het slechts een paar minuten lopen tot in het hart van Goes, met alle voorzieningen daarmee om de hoek. Benieuwd naar de details in de woning, de ligging en het prachtige uitzicht? Bel ons voor een afspraak op 0113-251000!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  121 m²
 • Perceelsoppervlakte
  244 m²
 • Inhoud
  499 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Hornikswei 79
GOES
€ 250.000,- k.k.
102 m²
4 kamers
Beschikbaar
Jasmijnstraat 3
GOES
€ 325.000,- k.k.
113 m²
6 kamers
Beschikbaar
Monnetstede 22
GOES
€ 250.000,- k.k.
78 m²
4 kamers
Beschikbaar
Marshallstraat 34
GOES
€ 230.000,- k.k.
88 m²
4 kamers
Beschikbaar
Oostschans 26unit 15
GOES
€ 265,- per maand
0 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.