Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Oosterscheldelaan 31

BURGH-HAAMSTEDE
145 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op de Kop van Schouwen nabij het Gadrabos en de langgerekte Noordzeestranden vindt u de Oosterscheldelaan waar wij u namens onze opdrachtgever deze vrijstaande woning met garage mogen aanbieden. De Oosterscheldelaan is een zeer geliefde woonwijk met ruime kavels, veel volgroeid groen en enkel bestemmingsverkeer. Zowel bos als strand zijn hier op korte afstand gelegen dus u kunt hier als natuurliefhebber uw hart ophalen. De woningen in deze wijk zijn zowel permanent als recreatief te bewonen. Commerciële verhuur is echter niet toegestaan.

De woning die wij u mogen aanbieden is gelegen op een hoekperceel van 780 m2 eigen grond. De tuin is gericht op het zuiden en hier geniet u dan ook de gehele dag van de zon. Door het vele groen en de ruime kavels worden uw rust en privacy gewaarborgd. De woning dateert uit 1971 en kunt u verder naar smaak moderniseren.

Eén van de pluspunten van dit object is de aanwezigheid van een gelijkvloers woonprogramma, met een ruime slaapkamer en aangrenzende badkamer. Op de verdieping zijn nog twee grote slaapkamers aanwezig. Ook is er een kleine badkamer aanwezig welke naar wens (al dan niet met een dakkapel) verder uitgebreid kan worden.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom op een van de bezichtigingsdagen op 28 en 29 oktober a.s., neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak!

Algemeen:
– Geliefde woonlocatie op de Kop van Schouwen nabij strand en bos;
– Geheel gelegen op een perceel van 780 m2 eigen grond;
– Zowel voor permanente bewoning als voor recreatief eigen gebruik aan te kopen;
– Woning dateert uit 1971 en kan naar smaak gemoderniseerd worden;
– Riante garage van circa 27 m2 binnendoor bereikbaar;
– Tuin met uitstekende zonligging op het zuiden;
– Woonoppervlakte ca. 145 m2, inhoud ca. 625 m3;
– Gelijkvloers woonprogramma aanwezig;
– Creëren van een vierde slaapkamer of tweede badkamer is mogelijk;
– Rustige woonlocatie met veel privacy en enkel bestemmingsverkeer;
– Oplevering in onderling overleg.

Indeling begane grond: ruime hal met trapopgang, vide en rechtdoor toegang tot de woonkamer. Bij binnenkomst direct links achtereenvolgens de meterkast en de deur naar de bijkeuken met aangrenzend de garage. Het L-vormige woongedeelte met open haard beschikt over een schuifpui naar het achtergelegen terras. Rechts om de hoek is de keuken gevestigd welke is voorzien van elektrische kookplaat, magnetron, vaatwasser, oven en afzuigkap. Vanuit de woonkamer is verder de slaapkamer met aangrenzend de badkamer toegankelijk. De badkamer is voorzien van ligbad, dubbele wastafel, toilet en bidet.

Indeling etage: bovenkomst op de overloop met vide en aan weerszijden toegang tot een riante slaapkamer met bergruimte achter het knieschot. Ook is er nog een (berg)ruimte toegankelijk waar met een dakraam of dakkapel naar wens eventueel een extra (bad)kamer gecreëerd kan worden. Deze ruimte bestaat nu uit een douche, wastafel en bergruimte.

Burgh-Haamstede:
Dit dorp, met ruim 4.400 inwoners, is gelegen in een prachtig en uitgestrekt gebied, nabij strand en bossen. In Burgh-Haamstede heerst een gezellige bedrijvigheid met veel vermaak. In het dorp zijn talloze voorzieningen aanwezig, waaronder openbaar vervoer, horecagelegenheden en een rijk verenigingsleven. Een combinatie van wonen in het rustige en natuurrijke Zeeland en (blijven) werken in de drukke Randstad is een variant die vaak toegepast wordt. Rotterdam is slechts op drie kwartier autorijden te bereiken. Het dorp is ook gericht op jonge gezinnen en kinderen. Zo zijn er twee basisscholen (een christelijke en een openbare), een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  145 m²
 • Perceelsoppervlakte
  780 m²
 • Inhoud
  625 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Video

Bekijk verloop van de zon

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.