Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lange Noordstraat 33

MIDDELBURG
320 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Rust; dat is wat u zult vinden in dit prachtige Rijksmonument uit circa 1600. Als u in de op het westen gelegen tuin zit kunt u de hele dag genieten van de zon en de opvallende stilte. U zult zich niet realiseren dat u zich middenin de bruisende binnenstad van Middelburg bevindt.

De Lange Noordstraat is een schitterende historische straat met ateliers, galeries en kunst- en antiekwinkeltjes en prettig onderling contact met bewoners. Het Stadhuis, de Abdij en University College Roosevelt bevinden zich om de hoek. Op ongeveer 5 minuten loopafstand bevindt zich het Bolwerk; deze vestingwerken vormen een kilometerslang stadspark rondom het centrum.

Achter de witte trapgevel schuilt een zeer ruime woning (1400 M³) met een rijke historie en veel originele elementen, zoals oude houten vloerdelen en marmeren vloer. De hoge plafonds en grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en een prettige atmosfeer.

Liefhebbers van thuiswerken of creatieve hobbyisten zullen zeker mogelijkheden zien in de vele kamers die het huis rijk is. De woonkamer (met en-suite eetkamer) biedt toegang tot een zeer lichte tuinkamer waar men gemakkelijk een thuiswerkplek, muziekkamer of atelier kan inrichten. De dubbele openslaande deuren bieden toegang tot het terras en de tuin en het handige schuurtje met plek voor bijvoorbeeld uw fietsen, tuinmeubilair en gereedschap.

De entree met mooie glas-in-lood binnenpui geeft een doorkijk door de lange gang met een imposant trappenhuis. In deze gang vindt u meerdere authentieke inbouwkasten.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers aan waar originele elementen zoveel mogelijk behouden zijn gebleven. Ook vindt u er een zeer ruime, moderne badkamer met vloerverwarming, vrijstaand bad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Dankzij een skylight is er volop daglicht in de badkamer.

De zolder zal velen verrassen. Onder het vernieuwde (en geïsoleerde) dak treft u een zeer grote woonzolder met woonkamer, nieuwe keuken, badkamer met (derde) toilet en parketvloer (2019 / 2020). Met slaapplaats voor minstens vier personen, ruime inloopkast en volop privacy is de woonzolder ideaal om gasten een luxe en zelfvoorzienend verblijf te bieden. De open haard maakt het warme plaatje compleet.

Het geheel wordt verwarmd middels CV en een recent vervangen duurzamere HR-ketel. In de woonkamer is tevens een pelletkachel aanwezig voor aanvullend comfort.

Er is een bouwkundig rapport door Wooninspectie Zeeland opgemaakt. Deze kunt u ter inzage ontvangen.

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1600
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  320 m²
 • Perceelsoppervlakte
  318 m²
 • Inhoud
  1385 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  9
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Bekijk het aanbod in je buurt Bekijk alles
Beschikbaar
Punt 49
MIDDELBURG
€ 259.000,- k.k.
56 m²
2 kamers
Beschikbaar
Beneluxlaan 23
MIDDELBURG
€ 325.000,- k.k.
125 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zuidmede 13
MIDDELBURG
€ 229.000,- k.k.
125 m²
5 kamers
Beschikbaar
Keldermansstraat 3
MIDDELBURG
190 m²
5 kamers
Beschikbaar
Zwanenhof 26
MIDDELBURG
€ 349.000,- k.k.
98 m²
3 kamers
Beschikbaar
Touwbaan 86
MIDDELBURG
€ 365.000,- k.k.
117 m²
4 kamers
Beschikbaar
Gravenstraat 84
MIDDELBURG
€ 169.000,- k.k.
36 m²
2 kamers
Benieuwd naar al ons woningaanbod?
Sinke Komejan heeft woningaanbod in heel Zeeland. Van appartement tot luxe villa. Onze kantoren in Goes, Middelburg en Zierikzee staan voor je klaar.

Bekijk al het aanbod
Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.