Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Haringvlietstraat 21

ZIERIKZEE
125 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Aan de Haringvlietstraat mogen wij u deze zeer nette hoekwoning met serre aanbieden. Deze woning ligt in de wijk Poortambacht welke bekend staat om onder andere de goede parkeergelegenheid, diverse speeltuintjes en de vele voorzieningen zoals supermarkten en andere winkels. Ook de binnenstad van Zierikzee, waar diverse terrasjes en winkels zijn gevestigd, is in enkele fietsminuten te bereiken. Kortom, een uitstekende woonlocatie voor u en uw (toekomstige) gezin in Zierikzee.

Deze woning is gelegen op een perceel van 192 m2 eigen grond met een zonnige achtertuin op het Zuiden. Door de aangebouwde glazen serre uit 2018 geniet u hier bijna het gehele jaar van het buitenleven. De serre is verder voorzien van ingebouwde elektrische screens en verlichting. Een groot pluspunt van de ligging op de hoek is de aanwezigheid van een dubbele achterom. Zeker de poort naast het huis is voldoende breed om met bijvoorbeeld een motor doorheen te komen.

Deze hoekwoning dateert oorspronkelijk uit 1973 en is in de periode 2015 t/m 2018 flink verbouwd; zo is er onder andere dak- en muurisolatie aangebracht, zijn er 12 zonnepanelen geplaatst én is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Verder zijn o.a. alle binnenmuren gespoten en is er een luxe keuken geplaatst voorzien van o.a. een combi-oven, inductiekookplaat en een quooker. Kortom, als u op zoek bent naar een ruime, instapklare woning in Zierikzee, zoek dan niet verder!

De woonoppervlakte van deze woning bedraagt ca. 125 m2 en de inhoud ca. 420 m3. Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. De kijkmomenten vinden plaats op 24 en 25 november. U bent van harte welkom!

Algemeen:
– Zeer nette staat van onderhoud
– Woonoppervlakte circa 125 m2, inhoud circa 420 m3
– Perceel van 192 m2 eigen grond
– Serre van 6 x 3 meter met verlichting en elektrische screens
– Luxe keuken (2018) van alle gemakken voorzien
– 12 zonnepanelen à circa 3100 kWh
– Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Poortambacht
– Bouwjaar 1973
– Voorzien van dak-, muur- en glasisolatie
– Vier slaapkamers (inclusief zolder)
– Goede parkeergelegenheid in de wijk
– Oplevering in onderling overleg, korte termijn mogelijk

Indeling begane grond: entree met rechts meterkast, toilet en vervolgens trapopgang naar de etage met trapkast. Links de deur naar de woonkamer welke voorzien is van strakke wanden en een nette PVC vloer. Door de grote raampartijen aan weerszijden voelt de woonkamer licht en ruimtelijk aan. Vervolgens de open keuken uit 2018 met inductiekookplaat, koel-vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en kokende waterkraan. Vanuit de keuken is tot slot de serre bereikbaar van circa 6 x 3 meter met ingebouwde screens en verlichting.

Indeling eerste etage: vanaf de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een aparte douche, wastafel en een tweede toilet (sanibroyeur). Er zijn twee ruime slaapkamers van beide ca. 13 m2 en één kleinere (kinder-)kamer of thuiswerkkamer van circa 9 m2.

Indeling tweede etage: Op zolder is naar wens nog een vierde slaapkamer te creëren. Verder zijn hier de omvormer van de zonnepanelen en de Cv-ketel (2019) gevestigd. Door de Franse kap met vijf ramen komt er hier ook veel licht binnen.

Zierikzee:
Monumentenstad Zierikzee is, met circa 11.000 inwoners, de grootste kern van Schouwen-Duiveland en heeft een regiofunctie. Zierikzee kent veel voorzieningen die elders op het eiland niet voorhanden zijn en waarvoor de eilandbewoners dus naar Zierikzee komen zoals het gemeentehuis, het voortgezet onderwijs en de polikliniek. In Zierikzee is een breed scala aan scholen en kinderdagverblijven beschikbaar. Ook voor sporten zoals atletiek en hockey, die je elders op het eiland niet aantreft, kunnen in Zierikzee aan de Korte Blokweg beoefend worden. Ook qua ligging ten opzichte van het Randstedelijk gebied is het een prima uitvalbasis voor wonen in het mooie en rustige Zeeland en werken in de Randstad.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Perceelsoppervlakte
  192 m²
 • Inhoud
  420 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:

Het verloop van de zonnestand

Aangeboden door vestiging Zierikzee
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Zierikzee staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0111 45 15 00 zierikzee@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.