Van Zeeland naar Brabant en weer terug

 

De familie Louwerse verhuisde 26 jaar geleden van Zeeland naar Midden-Brabant omdat het bedrijf waar Marten werkte ophield met bestaan. Hij kreeg een mooie functie aangeboden in Waalwijk. Ook Hanne vond in de buurt een goede baan. 

“We hebben 26 jaar met plezier in Kaatsheuvel gewoond, in een leuk vrijstaand huis net buiten de bebouwde kom, met een grote bloementuin, groentetuin, boomgaard, ganzenwei en een eigen bos. Tuinieren was onze grote hobby en na pensionering kregen we er ruimer de tijd voor. We worden steeds ouder en dan begint het onderhoud van zo'n enorme tuin erg zwaar te wegen. We besloten het huis te koop te zetten en in een mum van tijd was het verkocht. Onverwacht snel moesten we toen een nieuw huis gaan zoeken. We hadden helemaal nog niet beslist of dat nieuwe huis nu in Kaatsheuvel zou staan of op Walcheren.”

“In Kaatsheuvel stonden weinig huizen te koop die aan onze wensen voldeden. We hebben in Kaatsheuvel twee huizen bezichtigd en in Middelburg drie. Tenslotte is de keuze gevallen op het huis in Veere. We zitten net aan de rand, met parkeergelegenheid op eigen oprit. Om meer ruimte te krijgen op de begane grond hebben we een vergunning aangevraagd om aan te bouwen. De locatie is erg leuk. Je bent zo in het stadje Veere, met die pittoreske straatjes. Maar ook kunnen we lekker wandelen met Wapper (onze Poolse schapendoes ofwel Nizinny) langs het kanaal, de kreken, leuke ommetjes over het Smidspadje en het Singeltje. De sfeer van het huis sprak eveneens aan: landelijk, Zeeuws." 

"Het is allemaal zo snel gegaan. Na een korte bezichtiging is het contact, inclusief de onderhandelingen, goed gelopen. Alle vragen werden steeds snel beantwoord, vooral ook dankzij de dames op het kantoor bij Sinke Komejan Makelaars."

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?