’Verstopt’ op een rustig plekje vlakbij het centrum

Op een gewilde locatie in de buurt van het centrum van Middelburg, staat het ruime vrijstaande huis van de familie Wolters te koop. De woning bevindt zich in een verkeersarme woonstraat, weg van alle stadsdrukte in een prettige buurt. 

Meneer Wolters komt oorspronkelijk uit Brabant en mevrouw uit Zeeland. In 1990 zijn ze samen met hun vijf kinderen in dit prachtige huis komen wonen. “Het is een erg ruime woning met wel vijf slaapkamers, waar heel ons gezin in paste. De kinderen zijn uit huis en het huis is erg ruim voor maar twee personen. De extra kamers zijn nu wel erg handig als de kleinkinderen komen logeren. We hebben plannen voor de toekomst om te verhuizen en levensloopbestendig te gaan wonen. We zijn op zoek naar een gelijkvloerse woning en hebben zelfs al iets op het oog! Vandaar dat wij besloten om onze woning te koop te zetten. De woning ligt op loopafstand van de stad, maar toch kan je hier genieten van de rust. En de fraaie zonnige tuin is voorzien van meerdere terrassen en een tuinpaviljoen, waar mijn vrouw in het voorjaar al van de eerste zonnestralen geniet. Verder is het huis voorzien van een garage, vloerverwarming en een sfeervolle open haard.”

De familie is erg tevreden over de makelaar. “Sinke Komejan is oud en vertrouwd en makelaar Michael Jellema is erg vakkundig en prettig in de omgang. Ook over zijn kantoorgenoten zijn wij erg te spreken! Michael koppelt altijd meteen terug na een bezichtiging. Daarnaast is hij erg realistisch en zette ons met beide voeten op grond. Het huis werd getaxeerd naar aanleiding van onder andere de locatie, waardoor hij het huis op een juiste en vooral realistische manier wist te waarderen.” 

 

Park Overwater 14, Middelburg € 359.000,- k.k.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?