‘Andere aanpak: binnen 2 weken verkocht!’

Verkocht: Groenendaal 5 en 7 in Oosterland. Een dubbel pand met een inhoud van 950 m3. Dat biedt natuurlijk talloze mogelijkheden.  Maar het hoeft niet altijd te betekenen dat je zoiets snel ‘kwijt’ bent. “Het is maar goed dat ik Sinke Komejan heb laten komen”, vertelt Erlin Louwerse uit Oosterland. “Want het gebouw stond al twee jaar te koop bij een andere makelaar en we hadden pas één bezichtiging gehad.” Dat veranderde snel. 

Toen Erik de Bruine van Sinke Komejan eenmaal langs was geweest, de foto’s waren genomen en Groenendaal 5 en 7 opnieuw in de verkoop gingen, was de verkoop binnen twee weken geregeld. “Ik ben dus zeker tevreden.” Waar het aan ligt dat het nu zo snel ging? “Zij hebben een goede benadering en gaan uit van de mogelijkheden van een gebouw. Ze lieten zien wat je er allemaal mee kunt: wonen plus mantelzorg, kantoor aan huis of gewoon ruim wonen. Daarbij leveren ze een prima presentatie en dat werkt kennelijk goed.”  

In het verleden was in het kleinste pand een verfwinkel gevestigd, daarnaast was er een brandweerkazerne. Die twee panden zijn samengevoegd tot een doe-het-zelfzaak. Toen die in 2005 te koop kwam, zag Louwerse dat als een kans. “Toen de zaak eenmaal leeggehaald was, hadden we een grote ruimte tot onze beschikking. Daar hebben we een ruime woonkamer van gemaakt met een mooie vide. Het voordeel was dat we het helemaal naar onze eigen smaak konden inrichten.” 

Louwerse is veiligheidsdeskundige en had kantoor aan huis. Ook had hij een eigen leslokaal om te gebruiken. Wat hij het meest gaat missen? “Dat lijkt me duidelijk: de ruimte natuurlijk!”   

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?