Romp 19 Middelburg

€ 249.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Starters opgelet!!!!

Deze ruime hoekwoning met stenen berging is gelegen op een extra ruim perceel aan de rand van 'Reijershove' en is onder meer voorzien van zonnige tuin op het zuidwesten met achterom en vier mooie slaapkamers. In de buurt bevinden zich het groene Meiveldpark, uitgebreid winkelcentrum, basisschool, de woonboulevard en aansluitingen naar de A58. De woning is direct beschikbaar zodat je deze herfst al kunt genieten van je nieuwe (t)huis!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Portaal met meterkast, toilet met fonteintje. Ruime, lichte Z-woonkamer van ca. 35 m2 met trapkast, deur naar de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de dichte keuken. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is standaard uitgevoerd. Via de keuken komt u in de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, drie slaapkamers van respectievelijk ca. 4,00 x 3,23 m., 3,75 x 3,02 m. en 2,86 x 2,10 m. en een ruime badkamer voorzien van een ligbad, tweede toilet, wasmachineaansluiting en wastafel.

Tweede verdieping:
Overloop en ruime zolderkamer van ca. 4,14 x 3,23 m. Op de overloop is de c.v.-ketel opgesteld.

Aan de achterzijde van de woning is de goed op de zon gelegen tuin (zuidwesten) te vinden met stenen berging en vrije achterom. Er is tevens een ruime zij- en voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een c.v.-combiketel. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 116 m2. Inhoud ca. 375 m3. Perceeloppervlakte 185 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Naast een asbest- en ouderdomsclausule en een 'geen-eigen-bewoningsartikel' zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden die verband houden met de verkoop door een belegger in het algemeen en deze belegger in het bijzonder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 249.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1983
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte185 m²
Inhoud375 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?