Van Hoekenstraat 12 's-Gravenpolder

verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Omschrijving

Een rustige plek, een groene kavel en het woonprogramma op de begane grond. De bungalow aan de Van Hoekenstraat 12 te ’s-Gravenpolder heeft al deze kenmerken en biedt daarmee de opstap naar levensloopbestendig wonen! En dat op een heerlijk rustige locatie, omgeven door een ruime tuin met meerdere zonnige hoeken.

De woning ligt in een rustige hoek van ’s-Gravenpolder in de bocht van de Van Hoekenstraat. Vanuit de bungalow is er dus zicht tot aan het einde van de straat. Met een perceel van 722 m2 eigen grond rondom de woning gelegen is het een heerlijke kavel met meerdere fijne zithoeken. De bungalow heeft uiteraard alles op de begane grond met onder andere een drietal slaapkamers en een aangebouwde garage. De woning zelf heeft een update nodig om het geheel naar huidige standaarden te krijgen.

Langs de oprit voor de garage loopt het pad naar de voordeur. Deze komt uit in de hal, waar de andere ruimtes rond zijn gelegen. Als eerste is aan de voorzijde het kantoor gelegen. Hierna volgt aan de voorkant de lichte woonkamer, die prachtig aansluit op de tuin rondom. De woonkamer heeft plek voor zowel de eettafel als de zithoek. Tussen deze twee gedeeltes is een open haard gelegen.

Aan de achterkant ligt als eerste de keuken gevolgd door een tweetal slaapkamers. De keuken is eenvoudig en geeft toegang tot de achtergelegen serre. Vanuit de serre is zowel de achtertuin als de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken ligt achter in de garage. In de bijkeuken hangt de Cv-ketel en zijn er aansluitingen voor de witgoedapparatuur. Hiervoor volgt de rest van de garage met veel extra bergruimte.

De grootste slaapkamer ligt aan de rechterkant van de woning, met tussen deze ruimte en de keuken de kleinere slaapkamer. De badkamer ligt aan het einde van de gang, tussen de woonkamer en de slaapkamer. De ruimte bestaat uit een douche en wastafel. De indeling van de woning is vrij eenvoudig te veranderen naar meer open ruimtes. Door het wisselen van ruimtes kan bijvoorbeeld de keuken aan de woonkamer worden gerealiseerd of de slaapkamer groter worden gemaakt.

De tuin is een van de mooie aspecten van de woning. De twee mooiste hoeken liggen achter en aan de westkant naast de woning. Direct achter ligt het terras, gericht op het zuiden. Aan de westkant van de tuin volgt een tweede zonnige gedeelte. Deze punt is zelfs nog wat dieper en heeft tot laat de zon. Voldoende plek om een stuk groen en een tweede terras te realiseren. Voor de woning ligt een strook groen, met hierna de oprit naar de garage.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1973
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte85 m²
Perceeloppervlakte722 m²
Inhoud384 m³
Inpandigeruimte25 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuintuin rondom
Bergruimte
Inpandigeruimte25 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?