Belfort 13 MIDDELBURG

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Aan de rand van Reijershove aan een doodlopend en verkeersarm straatje bevindt zich deze fijne tussenwoning met halfvrijstaande stenen berging en mooie tuin. De woning is onder meer nog voorzien van vier goede slaapkamers, dichte keuken en lichte Z-vormige woonkamer. Voorzieningen zoals winkels en scholen zijn op enkele minuten fietsen gelegen en de A58 ligt eveneens op 1 autominuutje verwijderd.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Hal met meterkast, toilet met fonteintje. Ruime, lichte Z-woonkamer van ca. 35 m2 met trapkast en toegang tot de halfopen keuken en trap naar de 1e verdieping. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is eenvoudig uitgevoerd. Via de keuken komt u in de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, vaste kast, drie slaapkamers van respectievelijk ca. 4,00 x 3,23 m., 3,75 x 3,02 m. en 2,86 x 2,10 m. en een ruime, eenvoudige badkamer voorzien van een ligbad, tweede toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en ruime zolderkamer van ca. 4,14 x 3,23 m met dakraam en wastafel.

Aan de achterzijde van de woning is de mooie achtertuin met stenen schuur (voorzien van elektra) en vrije achterom. Er is tevens een diepe voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een nagenoeg nieuwe HR c.v.-combiketel (merk Remeha, bouwjaar 2020). In de keuken is geen warm water aanwezig. Hier kan men (weer) een elektrische boiler plaatsen of de c.v.-combiketel op de keuken laten aansluiten. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 116 m2. Inhoud woning ca. 395 m3. Perceeloppervlakte 157 m2.

De getoonde plattegronden zijn spiegelbeeld.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1982
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte116 m²
Perceeloppervlakte157 m²
Inhoud395 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?