Lange Noordstraat 20 Middelburg

€ 4.250,- p/m

Algemeen

Omschrijving

Horeca, winkel of kantoor? Het kan in deze multifunctionele ruimte pal tegenover het stadhuis, de markt en het kernwinkelgebied in Middelburg!

Het object betreft een commerciële ruimte groot ca. 300 m2 VVO alsmede ca. 80 m2 kantoor gelegen op de 1e verdieping. Het object is gelegen tegenover het stadhuis en in nabijheid van de Markt en het kernwinkelgebied. In de straat zijn meerdere diverse horecagelegenheden gevestigd alsook winkels en kantoren. Het object heeft een frontbreedte van ca. 8 meter en is aan de achterzijde voorzien van een vrije achterom. Het geheel is uitgerust met een hoogwaardig inbouwpakket en beschikt over tal van voorzieningen (alarminstallatie, brandmeldinstallatie, mechanische ventilatie, etc.).

Thans is het object verhuurd dan wel in gebruik als dagbesteding t.b.v. stichting ’s Heeren Loo. Huurder heeft aangegeven de huurovereenkomst te willen beëindigen en derhalve zal het object op korte termijn beschikbaar komen voor de verhuur.

In het kort:
- Lange Noordstraat 20 4331 CD Middelburg
- Huurprijs € 4.250,- excl. BTW
- Commerciële en multifunctionele ruimte
- Metrage 300 m2 winkel/horeca en 80 m2 kantoor
- Oplevering in overleg
- In hartje centrum

Oppervlaktes:
Begane grond : 300 m2 VVO
Kelder : 15 m2 VVO
1e verdieping : 80 m2 VVO
Zolder : ca. 40 m2

Indeling:
Begane grond: entree winkel, meterkast, voorportaal doorgang naar open ruimte, garderobe, mb-toilet, kleedruimte voorzien van dames-en herentoilet, achteruitgang, atelier voorzien van brede glas pui, trapopgang naar de 1e verdieping.
1e verdieping: open ruimte, keuken/kantine, toilet v.v. wastafel, trapopgang naar vliering.

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het monumentale stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen aan het begin van de Lange Noordstraat welke uitmond op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg, dus u komt sowieso op een toplocatie terecht. Aan de Lange Noordstraat zijn onder andere Onassis, Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire Zaken, Traiteur en Delicatessen DaSilvano en internetbureau Elloro gevestigd.

Voorzieningen:
Het bedrijfspand is onder andere voorzien van de volgende voorzieningen:
- CV-installaties 2x;
- Boiler;
- Systeemplafonds met verlichting;
- Linoleum vloerafwerking;
- Alarminstallatie;
- Mechanische ventilatie box;
- Brandbeveiligingsvoorzieningen;
- Toiletgroepen;
- Pantry’s.

Bestemming:
Thans vigeert op de onderhavige locatie het bestemmingsplan 'Binnenstad' vastgesteld op 15 december 2015 en onherroepelijk in werking. Conform dit bestemmingsplan heeft de locatie de bestemming 'Centrum' en de gebiedsaanduiding 'overig : relatiegebied 066'. Deze gronden zijn bestemd voor:

a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. lichte horeca: bedrijven die in beginsel alleen overdag en 's avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Aan de detailhandelsfunctie verwante horeca: qua exploitatie aan de detailhandelsfunctie verwante horeca die in de praktijk nauwelijks van de eigenlijke detailhandel kunnen worden onderscheiden, zoals:
- automatiek;
- broodjeszaak;
- cafetaria;
- croissanterie;
- koffiebar;
- lunchroom;
- ijssalon;
- snackbar;
- tearoom;
- traiteur.

d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;

ter plaatse van de gebiedsaanduiding geldt dat:

a. ter beoordeling van de aantal toelaatbare functies binnen de betreffende relatielijn bij de vak balie Ruimte op het stadskantoor informatie ingewonnen dient te worden over de actuele functiekaart.

Servicekosten:
Geen. De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : L
Nummer : 119
Groot : 343 m2

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2012 of model kantoorruimte 2015.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs€ 4.250, - p/m
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingwinkelruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1934
Bouwperiode1931-1944
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Winkelruimte395 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (winkel)2

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?