Minderbroederstraat 42 Zierikzee

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Wij zijn verheugd u, namens onze opdrachtgever, dit dubbele pand met grote inpandige garage in Zierikzee aan te mogen bieden. Het betreft een gemeentelijk monument met verrassende elementen, zoals de zeer diepe hal en de riante woonkamer met een hoog plafond en een fraaie schouw. De inpandige garage van circa 10,7 x 5,65 meter is voorzien van verwarming, elektra en water. Deze garage biedt plaats aan twee auto’s en dan houdt u zelfs nog ruimte over.

Deze oude timmerfabriek is door de jaren heen meerdere keren verbouwd, waarbij het uiteindelijk in 1996 een woning is geworden. Het geheel is kwalitatief goed verbouwd, zelfs het gehele dak is vernieuwd. Ook qua isolatie doet deze woning het goed, er is zowel dak-, muur-, vloer- als glasisolatie aanwezig.

Anders dan u wellicht aan de voorkant zou verwachten, is de ruimte binnenshuis zeer riant. Zo meet de totale woonoppervlakte van dit dubbele pand maar liefst circa 150 m2. De woonkamer meet een oppervlakte van ruim 50(!) m2 en er zijn vier slaapkamers. Kortom, aan ruimte geen gebrek.

Aan de achterzijde van de woning vindt u de tuin van circa 9 x 6,5 meter. Optisch gezien is de tuin groter, omdat u over de lage erfafscheiding aan de achterzijde verder weg kijkt. Naast deze tuin bestaat de mogelijkheid om ook nog een groot dakterras te creëren.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom!

Algemeen
- Toplocatie in het centrum van Zierikzee.
- Verrassend veel ruimte.
- Voorzien van dak-, muur-, vloer- en glasisolatie.
- Garage circa 10,7 x 5,65 meter. Deze breedte is gemeten in het midden, aan de voorzijde is de garage circa 3,32 meter breed.
- Perceel van 229 m2 eigen grond.
- Zeer riante woonkamer met hoog plafond en sfeervolle schouw.
- Woonoppervlakte circa 150 m2, inhoud circa 780 m3.
- Vier slaapkamers.
- Oplevering in onderling overleg (circa augustus 2021 gewenst).

Indeling begane grond
Binnenkomst in de hal met links de deur naar de lange gang, welke helemaal doorloopt tot de woonkamer. Halverwege de hal is rechts de deur naar de riante inpandige garage. Vervolgens achtereenvolgens de trapopgang en het toilet. Rechtdoor de deur naar de fraaie woonkamer van maar liefst circa 50 m2. Door de deur rechts is de, enigszins gedateerde, keuken met vloerverwarming te bereiken. Aansluitend de bijkeuken met witgoedaansluitingen.

Indeling etage
Overloop met achter de trap een kast met de cv-opstelling. Aan de linkerkant toegang tot het dakterras. Verder zijn er vier slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, zitbad, aparte douche, een toilet en vloerverwarming.

Zierikzee
Zierikzee kan qua voorzieningen gezien worden als het middelpunt van Schouwen-Duiveland. In Zierikzee zijn diverse horecabedrijven, winkels en sportvoorzieningen gevestigd. Vanuit de Randstad, Antwerpen of West-Brabant is deze monumentenstad zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op korte afstand liggen onder andere het prachtige krekengebied in Ouwerkerk en de Oosterschelde met zijn vele strandjes. Daarnaast, op krap 20 minuten autorijden, vindt u de langgerekte Noordzeestranden met duinen en bossen op de kop van Schouwen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1910
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte150 m²
Perceeloppervlakte229 m²
Inhoud780 m³
Inpandigeruimte50 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingin centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Inpandigeruimte50 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

360°view

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?