Fruitlaan 16-30 Goes

Algemeen

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij u een omvangrijk en geheel verhuurd bedrijfscomplex aan gelegen aan de Fruitlaan in Goes. Het geheel is verdeeld over diverse gebouwen en is gelegen op een perceel van 12.393 m2 en op ca. 500 m van het centraal station Goes.

Een interessante beleggingspropositie; huurder Timesavers heeft namelijk een contract voor onbepaalde tijd met als ingangsdatum 2007 en een opzegtermijn van 4 jaar. De onderhoudslasten (groot en klein onderhoud) van de objecten zijn voor rekening van huurder.

Kenmerken:
- Fruitlaan 16, 18, 20 en 30 (4462 EP) Goes
- totaal 12.393 m2 perceel
- totaal 7.758 m2 bebouwd
- Goes-zuid
- verhuurde staat
- bouwjaar omstreeks 1960
- vraagprijs € 2.195.000,- k.k.

Indeling:
- Fruitlaan 16 : leegstaand kantoorgebouw, garagecomplex en buitenterrein.
- Fruitlaan 20-22 : bedrijfs/productiehal en buitenterrein.
- Fruitlaan 30 : kantoorgebouw verdeeld over twee lagen, achtergelegen
bedrijfs/productiehal en buitenterrein.

Kadastrale gegevens:
Fruitlaan 16
Kadastrale gemeente: Goes
Sectie: C
Nummer: 4646
Grootte: 1.270 m2

Fruitlaan 18
Kadastrale gemeente: Goes
Sectie: C
Nummer: 4645
Grootte: 538 m2

Fruitlaan 20-22
Kadastrale gemeente: Goes
Sectie: C
Nummer: 3395
Grootte: 3.606 m2
met betrekking tot een gedeelte van welk perceel een besluit bestaat als bedoeld in de Wet Bodembescherming.

Fruitlaan 30
Kadastrale gemeente: Goes
Sectie: C
Nummer: 4960
Grootte: 6.979 m2
met betrekking tot een gedeelte van welk perceel een besluit bestaat als bedoeld in de Wet Bodembescherming.

Totaal: 12.393 m2

Locatie en bereikbaarheid:
Het geheel ligt in het zakelijk hart van Goes, optimaal gelegen aan een doorgaande weg met tal van bedrijvigheid en dichtbij het centrum van Goes. Een prominente zichtlocatie met in de directe omgeving Scalda (mbo), Ostrea Lyceumm (middelbare school), advocatenkantoor en tal van andere dienstverleners.

Goes:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten.

Bestemming:
Volgens het (ontwerp)bestemmingsplan 'Stationsomgeving Zuid-Oost' heeft het geheel de bestemming 'Bedrijf' met de functieaanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - machinefabriek'. Deze gronden zijn aangewezen voor:
- uitsluitend een machinefabriek;
- verhardingen, groenvoorzieningen en andere voorzieningen ten dienste van de bestemming, waaronder begrepen parkeervoorzieningen, verkeers- en verblijfvoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen en nutsvoorzieningen;
- detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
- webshops.

Zakelijke lasten 2019:
Onroerende zaakbelasting (OZB) eigenaren: € 5.320,41
Rioolheffing: € 902,08
Waterschapslasten: € 1.184,64

Huurgegevens:
Het object wordt verkocht met een lopende huurovereenkomst. Het geheel is verhuurd aan Timesavers International B.V.
Ingangsdatum : 14 december 2007
Duur : onbepaalde tijd
Actuele huur : € 189.216 excl. BTW per jaar
Betaling : per kwartaal
Bankgarantie : € 40.162,50
Opzegtermijn : 4 jaar

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (6%) verschuldigd.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is medegedeeld.

Asbest:
In opdracht van de eigenaar is een asbestinventarisatie uitgevoerd. In deze inventarisatie zijn de waarneembare asbestverdachte materialen in kaart gebracht. Tijdens de inventarisatie zijn asbesthoudende toepassingen gevonden in dakbedekking, plafond en glaskit.

Het rapport is beschikbaar in de dataroom.

Bodemgegevens:
In opdracht van de eigenaar is een historisch bodemonderzoek uitgevoerd. De bodemkwaliteit van de locatie is in 2005 met een actualiserend bodemonderzoek in kaart gebracht. Nadien heeft er op drie plaatsen een sanering plaatsgevonden. Hierbij is een restverontreiniging achtergebleven. De actieve nazorg is in 2010 beëindigd nadat een stabiele eindsituatie bereikt is. Ten aanzien van de restverontreinigingen gelden gebruiksbeperkingen voor de locatie. Bij bouw- en rondwerkzaamheden dient rekening gehouden te worden met de aanwezige restverontreinigingen. De exacte omvang van de aanwezig verontreinigingen is onbekend. Als gevolg van de bedrijfsactiviteiten zijn er diverse verdachte deellocaties binnen het bedrijf. In fabriekshal 1 betreft het met name het gebruik van olieproducten ten behoeve van de metaalbewerking. In fabriekshal 2 betreft het een spuitcabine en verfopslag. Op de huidige locatie zijn in de historische gegeven gevonden die mogelijk duiden op een verontreiniging met asbest in of op de bodem (puinverharding buitenterrein).

Het rapport is beschikbaar in de dataroom.

Staat van oplevering:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd, exclusief roerende zaken.

Concept koopovereenkomst
Er is een concept koopovereenkomst opgesteld. Dit concept is beschikbaar in de dataroom. Koper dient zich te conformeren aan deze concept koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbelegging
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode1960-1970
Statusverkocht
Belegging soortbedrijfsruimte
Oppervlakten en inhoud
Belegging7758 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?