Schuttestraat 14 Koudekerke

Algemeen

Omschrijving

Op zoek naar een leuke half vrijstaande woning met ruime hobby- of praktijkruimte in Koudekerke dan is Schuttestraat 14 misschien wat voor u.
Deze woning staat op een perceel van 102m² eigen grond in een rustige straat grenzend aan het Kerkplein van Koudekerke.

WONEN EN RUIMTE
Via de voordeur komt u terecht in de hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met zich op de Weststraat heeft voldoende licht door middel van de 2 raampartijen en biedt toegang tot de keukenruimte, hal met toilet en de trapopgang naar boven. De keukenruimte is met recht ruim te noemen en biedt plaats aan een L-vormige keukenopstelling met houtkleurig blad en is voorzien van alle gemakken. Vanuit de keukenruimte heeft u toegang tot de badkamer met heerlijk ligbad, douche en wastafel. De toegang tot de (slaap)kamer en de ruime hobby- of praktijkruimte bevind zich aan de achterzijde van de keukenruimte. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 7m² en is eenvoudig bij de hobby- of praktijkruimte te betrekken zodat er een grote kamer ontstaat welke naar behoefte is in te vullen.

Op de verdieping bevinden zich drie eenvoudige slaapkamers en een overloop met bergruimte. De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een dakkapel wat zorgt voor extra ruimte en daglicht toetreding. De slaapkamer aan de achterkant is voorzien van een raam met uitzicht op de dak(terras). De bergruimte met wasmachineaansluiting en de C.V. opstelling heeft tevens een doorgang tot het dak(terras). Naar wens is het dak eenvoudig in te richten als dakterras zodat u op elk gewenst moment van de dag kunt genieten van de zon.

TUIN
De tuin is afgesloten door middel van een schutting met poort en biedt de mogelijkheid voor het stallen van een fiets(en) of een brommer. Ook is er vanuit de keukenruimte een doorgang naar de tuin.

IN HET KORT
-Gemengde bestemming dus recreatieve bewoning voor eigen gebruik maar ook detailhandel of dienstverlening is toegestaan.
-Hobbyruimte in te delen als praktijkruimte voor dienstverlening.
-Verwarming en warm water door middel van Vaillant CW5 uit 2016
-Mooie uitdaging voor handige starters
-Oplevering op korte termijn mogelijk

Koudekerke is met zijn ruim 3.450 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse?
Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1946
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte124 m²
Perceeloppervlakte102 m²
Inhoud356 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinzijtuin

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?