Lange Reksestraat 21f Terneuzen

Algemeen

Omschrijving

Representatieve, functionele kantoor / bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein Handelspoort-Zuid op goede zichtlocatie tegenover McDonald’s.

Kenmerkend is de gunstige locatie in Terneuzen -Zuid en t.o.v. belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen namelijk 30-45 autominuten. Verder heeft het optimale verbindingen met de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad. Een betaalbare locatie grenzend aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62, de verbinding op het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel).

Handelspoort Zuid is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening. Maar er is ook ruimte voor relatief milieuvriendelijke productie.
Business to Business activiteiten liggen voor de hand met zoveel industrie en bedrijven in de directe omgeving, een haven- en industriegebied met o.a. Dow Benelux, Verbrugge Terminals en Elopak Groep. Ziekenhuis ZorgSaam bevindt zich op enkele honderden meters ten oosten van het bedrijventerrein.

Totaal is er 248 m² VVO, waarvan 218 m2 showroom/bedrijfsruimte en 15 m2 kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen.

Begane grond:
Entree glaspui over de volle breedte van het pand (9 meter), showroomruimte van ruim 85 m² met in het midden een open trap naar de verdieping. Aan de achterzijde links treft u een kantoorruimte v.v. airco met aan de achterzijde midden de pantry met opstelling cv en aan de achterzijde rechts wc.

Aan de voorzijde gelegen buitenterrein, parkeergelegenheid voor 3 a 4 auto’s.

Verdieping:
Deze showroomruimte over de hele oppervlakte is voorzien van een houtenverdiepingsvloer en ook hier een glaspui over de volle breedte van het pand.

Voorzieningen:
- Aansluitingen nutsvoorzieningen;
- Data aansluiting;
- Inbraakalarm;
- Systeemplafond met ingebouwde verlichting;
- Verlichtingsarmaturen op de verdieping;
- Mechanisch ventilatiesysteem;
- Centrale verwarming.

Oppervlakten:
Begane grond:
Showroom: ca 95 m² VVO;
Kantoor: ca 15 m² VVO;
Pantry: ca 10 m² VVO;
WC: ca 5 m² VVO.

Verdieping:
Showroom: ca 123 m2 VVO.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Terneuzen
Sectie: F
Nummer: 2026
Totale grootte: 1 are 75 centiare
Cultuur: Bedrijvigheid (kantoor)

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed te noemen vanwege vlakbij gelegen interregionale weg verbindingsweg N62 richting België en het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel).

Bestemming:
Bestemmingsplan Oostelijke Kanaaloever, 1ste wijziging, d.d. 4 juni 2015 van de gemeente Terneuzen. Ter plaatse van het besluitsubvlak 'Bedrijventerrein - A van categorie 1 - 3.2: bedrijven uit categorie 2 tot en met categorie 3.2 van Staat van Bedrijfsactiviteiten 'gezoneerd industrieterrein'. Tevens heeft de locatie de aanduiding detailhandel in volumineuze goederen.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.495,-- per maand.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
Vijf jaar met vijf optiejaren. Iedere andere termijn in overleg vast te stellen.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Betalingen:
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ), model Winkelruimte 2012 en Algemene Bepalingen Winkelruimte 2012.

Aanvaarding:
In overleg.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Lange Reksestraat 21F te Terneuzen”. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht
Huurprijsverhuurd
Statusverhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdbestemmingbedrijfsruimte
Bouwvormbestaande bouw
Bouwperiode2001-2010
Statusverhuurd
Oppervlakten en inhoud
Bedrijfshal248 m²
Kantoorruimte15 m²
Indeling
Aantal bouwlagen (kantoor)2

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T (0118) 62 00 62
bedrijfsmakelaars@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?