d'Heule 19 Nieuwerkerk

Algemeen

Omschrijving

Wij mogen wederom een bijzonder aantrekkelijke woning aanbieden, in de meest geliefde woonwijk van Nieuwerkerk “d Heule”. Geliefd vanwege de ruime opzet, het kindvriendelijke karakter en het grote speelveld. Daarnaast is d’Heule gelegen op loopafstand van alle winkelvoorzieningen en sportvoorzieningen die Nieuwerkerk rijk is.

Een zeer bijzonder element is de tuin met zeer veel privacy en een perceeloppervlakte van maar liefst 588 m2!! eigen grond. Absolute privacy in zowel de tuin als óók in de woonkamer. De ruime woonkamer is volledig privé zonder inkijk van naburige objecten. De tuin heeft een diepte van ca. 20 meter en is gesitueerd op het zonnige zuiden. Naast de woning en voor de garage is er voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. Nog even terugkomend op de woonkamer. Deze is volledig tuingericht en ruim van opzet. De woonkamer heeft een afmeting van 7,3 x 5.2m. In de hoek van de trapkast is een houtkachel gesitueerd. Wat het geheel in combinatie met het mooie zicht op de tuin tot een prettige ruimte maakt.

Op de verdiepingen bevinden zich vier slaapkamers. Drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. De masterbedroom is erg ruim, doordat het gedeelte boven de garage ook bij de oorspronkelijke ouderslaapkamer is gevoegd.

Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging met één van onze makelaars. U bent van harte welkom.

Algemeen
- Oplevering in onderling overleg
- De gehele woning is voorzien van onderhoudsarme kunststofkozijnen
- Perceel van 588 m2 met zonligging op het zuiden
- Parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein mogelijk
- De woning is geheel voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Uiteraard is de gehele woning ook voorzien van dubbele beglazing
- De garage heeft een interne afmeting van 3 x 6,4 meter
- De woning wordt aangeboden inclusief 11 zonnepanelen

Nieuwerkerk:
Nieuwerkerk is een compleet dorp met een goed voorzieningenniveau en een sterk verenigingsleven. Het inwonersaantal bedraagt circa 2750 inwoners waar een redelijk groot deel van uit het Randstedelijk gebied komt. Dit vanwege de prettige ligging t.o.v. Zierikzee en de Randstad. Op slechts ca. veertig minuten autorijden van Rotterdam. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners werken in de Randstad en wonen in het rustige Zeeland. Ook met het openbaar vervoer (op loopafstand) is Rotterdam eenvoudig te bereiken. Monumentenstad Zierikzee is op circa 5 kilometer gelegen en heeft een sterke regiofunctie op het eiland. Qua voorzieningen heeft Nieuwerkerk genoeg te bieden en kan het als een van de meer voorzienende dorpen op Schouwen Duiveland bestempeld worden. Zo beschikt het dorp over twee supermarkten, een bakker, een slager, diverse winkels, twee basisscholen, peuterspeelzaal en kinderopvang. Daarnaast beschikt het dorp over een voetbal- en tennisvereniging en is er een zwembad. Het is het jongste dorp van Schouwen Duiveland qua leeftijdsopbouw. Kortom een fijne en geliefde woonlocatie.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuis2-onder-1-kapwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1996
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte588 m²
Inhoud445 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingvrij uitzicht
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?