Zuidstraat 10 Dreischor

Algemeen

Omschrijving

Wij bieden te koop aan een zeer ruime vrijstaande woning met vrije achterom in het mooiste dorp van Schouwen Duiveland. Deze woning is ruim, ruimer dan de voorgevel doet vermoeden door de aanwezigheid van een voormalige schuur achter de woning. In dit gedeelte is nu ook een deel van de woning gecreëerd waardoor er nu een totale inhoud is ontstaan van bijna 600 m³ en een woonoppervlakte van circa 170m²!! Het totaal perceel meet een oppervlakte van 239 m² eigen grond.
Het geheel biedt prima mogelijkheden voor het houden van kantoor of atelier aan huis. Voor degene die een compleet woonprogramma op de begane grond vloer zoekt, is dit object ook zeker interessant. Zo is er een zeer ruime slaapkamer en ruime badkamer op de begane grond aanwezig. Op de twee verdiepingen ( in het voor- en in het achterhuis) bevinden zich in totaal vier slaapkamers.
Deze karakteristieke woning beschikt over vele authentieke details zoals een balkenplafond, paneeldeur en leuke doorkijkjes in de woonkamer. De schouw met voorzet haard maken het geheel tot een zeer sfeervol woonhuis. Ruim qua opzet en sfeer door de vele details. Kortom deze woning is zeker een bezichtiging waard. Serieuze kandidaat kopers nodigen wij uit voor een bezichtiging met een van onze makelaars.

Algemeen;
Oplevering in onderling overleg
De woning is deels voorzien van dubbele beglazing
In 2004 is het dak deels vernieuwd en voorzien van Velux dakramen.
De nokvorsten van het achterhuis zijn recent vervangen en er is een volledige dakinspectie uitgevoerd op het voor- en achterhuis.
Tuin is gesitueerd op het zuidwesten
De woning wordt verwarmd door middel van een HR combiketel van het merk Nefit van het jaar 2012
Doordat er geen tekening voorhanden zijn en e.e.a nog nagemeten moet worden zijn de opgegeven maten een schatting. Na uitmeting volgende we exacte maten.

Indeling:
Begane grond:Entree en ruime hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping van het voorhuis, sfeervolle woonkamer met haard en eethoek, open keuken met diverse inbouwapparatuur, ruime hal van het achterhuis met deur naar de tuin, ruime badkamer met ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en vloerverwarming en tot slot werk- annex slaapkamer.
Eerste verdieping: voorhuis; overloop en drie ruime slaapkamers. Achterhuis; ruime slaapkamer

Dreischor
Het dorp Dreischor is gunstig gelegen ten opzichte van de Randstad. Steden als Rotterdam en Breda, maar ook Antwerpen, zijn binnen een uur autorijden te bereiken. Het geheel biedt een prima mogelijkheid voor wonen in het mooie Zeeland en (blijven) werken in de Randstad. Monumentenstad Zierikzee met veel voorzieningen is met 10 minuten autorijden te bereiken. Het Grevelingenmeer met diverse strandjes is eveneens op enkele minuten gelegen en biedt vele mogelijkheden van watersport. Daarnaast is er veel groen en een natuurgebied in de directe omgeving.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1910
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte170 m²
Perceeloppervlakte239 m²
Inhoud600 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuinachtertuin

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?