Agathastraat 35 Aagtekerke

Algemeen

Omschrijving

Deze energiezuinige, in 2010 nieuwgebouwde, eengezinswoning biedt u alle comfort voor het hedendaagse wonen. De lichte woonkamer met vrij uitzicht op de landerijen, de luxe keuken- en badkamer, tuin met veel bezonning, vrijstaande stenenschuur en vrije achterom maken deze woning compleet.

De woning is gelegen in Aagtekerke, een rustig dorp tussen Domburg en Oostkapelle, dit is de ideale locatie voor wie dicht bij de kust wil wonen, maar niet in de drukte van deze toeristische badplaatsen. Voorzieningen zoals de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en de basisschool zijn aanwezig in het dorp.

De indeling is als volgt:

Ruime hal met meterkast, toilet en trapkast. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals elektrische koopplaat, oven en koelkast. De woning beschikt over een heerlijk lichte tuingerichte woonkamer met vrijuitzicht waardoor u veel privacy heeft in de tuin.

Eerste verdieping:

2 slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en de ruimere slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De moderne badkamer is uitgevoerd met een douche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden: De energielasten zijn zeer laag omdat de woning wordt verwarmd door een warmtepomp met vloerverwarming. De woning verkeert in zeer goede staat van onderhoud.

KOPEN NAAR WENS

Bij aankoop van een woning via de formule 'Kopen naar Wens' hoeft u niet de gehele marktwaarde van de woning te betalen. Wij bieden u de mogelijkheid aan tot een uitgestelde betaling. Het deel van de marktwaarde dat u bij aankoop niet hebt betaald, hoeft u pas te betalen bij doorverkoop aan een volgende koper. De koopsom met Kopen naar Wens is: € 110.000,- euro k.k. Natuurlijk is het ook mogelijk om de woning zonder Kopen naar Wens formule te kopen, de koopsom is in dat geval 140.000 euro k.k.

Voor meer informatie zie: http://www.kopennaarwens.nl/productinformatie/hoe_werkt_het


SPECIAAL HYPOTHEEKAANBOD
Niets is meer in beweging en veranderlijk als de hypotheekmarkt. Regelingen en wetgeving veranderen voortdurend en worden steeds complexer. Voor een hypotheek op maat is een ‘specialist’ vereist. Voor meer informatie hierover informeer bij de makelaar.

Kenmerken

Overdracht
Koopsom€ verkocht, - k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2010
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte70 m²
Perceeloppervlakte79 m²
Inhoud250 m³
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterzonneboiler
Buitenruimte
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?