Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Innovatieweg 10Q

Hoek
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever Sagax Industrial 5 B.V. deze hoogwaardige kantoorvloer op het Maintenance Value Park aan de rand van Terneuzen te huur aanbieden.

De kantoorvloer met twee ruime spreekkamers is ca. 152 m2 VVO groot en is gelegen op de eerste verdieping van het kantoorverzamelgebouw. De beschikbare ruimte is bereikbaar via een gezamenlijke trapopgang met lift. De kantoorruimte is voorzien van een inbouwpakket en beschikt onder andere over een centraal luchtbehandelingssysteem, airco, glasvezel internetverbinding en ledverlichting. In het kantoorverzamelgebouw zijn de volgende bedrijven gevestigd: H4A, Mammoet, Hoek Timmerbedrijf, Kaefer, Bilfinger, Verwater Industrial Services en Totallis.

De kantoorruimte is gelegen op het Maintenance Value Park in Terneuzen welke in 2018 is opgeleverd. Het Maintenance Value Park (MVP) is gelegen nabij de Westerscheldetunnel, formeel gezien is de locatie gelegen in Hoek, echter plaatselijk bekend als Terneuzen. Het bedrijventerrein is ca 10 hectare groot en heeft de ambitie om uit te groeien tot dé Europese locatie voor onderhoud in de procesindustrie. Het bedrijventerrein is gericht op organisaties die een link hebben met de procesindustrie, denk hierbij aan onderhoudsbedrijven, adviseurs en ingenieurs.

In het kort:
– Innovatieweg 10 Q, 4542 NH Hoek
– Huurprijs op aanvraag
– Oppervlakte ca. 152 m² VVO
– 10 parkeerplaatsen
– Aanvaarding vanaf 1 mei 2023
– Energielabel A++
– Kosten nutsvoorziening op naam van huurder

Huurprijs:
Op aanvraag.

Installaties en voorzieningen:
– Screens;
– Brandveiligheidsvoorzieningen;
– Close-in boiler 10 l voor warm water;
– Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
– Luchtbehandelingsinstallatie;
– Databekabelingsgoten;
– Glasvezelverbinding;
– Twee airco-cassettes in spreekkamers;
– Systeemplafonds;
– Vrije hoogte 2,7 meter;
– LED verlichting
– Intercom systeem met video;
– Lift.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties zijn voor rekening van huurder.

Parkeren:
10 vaste parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Terneuzen
Sectie: A
Perceel: 1057 en 1058 (gedeeltelijk)

Energielabel:
Het pand beschikt over een energielabel A++, index 0,77 geldig t/m 23 april 2028.

Locatie en bereikbaarheid:
Terneuzen telt 54.578 inwoners en er zijn ca. 6.000 ondernemers gevestigd. Terneuzen ligt centraal in Zeeuws-Vlaanderen en heeft een centrumfunctie in de regio met volop bedrijvigheid en voorzieningen. Een regio die volop in ontwikkeling is. Ook op het Maintenance Value Park waaronder grote organisaties zoals Dow, Trinseo Netherlands en SPIE Hoek. Op een steenworp afstand ligt het centrum van Terneuzen met diverse winkels en horecagelegenheden.

De locatie is uitstekend te noemen door de centrale ligging. Via de Westerscheldetunnel is Vlissingen snel te bereiken, maar ook (industrie) steden zoals Antwerpen en Gent zijn binnen handbereik. De busverbinding is gelegen op 500 meter afstand.

Terneuzen is klaar voor de toekomst, mede door de aanleg van de Nieuwe Sluis en de daardoor verbeterde infrastructuur kunnen Nederland en Vlaanderen rekenen op een aanzienlijk economisch impuls. De Nieuwe Sluis gaat zorgen voor een betere toegang en vlottere doorstroming vanaf de Westerschelde naar het Kanaal van Gent naar Terneuzen en verder.

Het bestemmingsplan:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Maintenance Valuepark’ onherroepelijk vastgesteld op 8 mei 2014. De bestemming is ‘Bedrijventerrein – Maintenance ValuePark’. Deze gronden zijn bestemd voor:
– bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.
De staat van Bedrijfsactiviteiten is opgenomen in de dataroom van dit object.

Servicekosten:
Gas, elektra, water en internet op naam van en voor rekening van huurder.

Voor het nutsverbruik van de algemene ruimtes, alsmede het onderhoud van de installaties in de algemene ruimtes wordt een voorschotbedrag doorbelast aan huurder van € 950,- per kwartaal.

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

Kenmerken huurovereenkomst:
Ingeval u verder interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt gelden de volgende bepalingen.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder opteert voor Btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de Btw-belaste huur.

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
Vanaf 1 mei 2023.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Bijzondere verhuurvoorwaarden:
– Triple net huurovereenkomst
– Integrale onderhoud- en beheerovereenkomst bedrijfsverzamelgebouw
– Financiële verslaglegging informatieplicht huurder

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Jool-Hulstraat 24
Almere
€ 2.950.000,- k.k.
Kantoorruimte
Beschikbaar
Noordstraat 89
Terneuzen
€ 315.000,- k.k.
Winkelruimte
Beschikbaar
Westerzicht 388
Vlissingen
€ 499.000,- k.k.
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Raadhuisstraat 0ong
's-gravenpolder
€ 995,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Mol 6
Zierikzee
Winkelruimte
Beschikbaar
Kerkstraat 0ong
Vlissingen
€ 350,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Poststraat 2a
Zierikzee
€ 220.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod