Hoge Hilleweg 45 Burgh-Haamstede

Algemeen

Omschrijving

HOGE HILLEWEG 45 – 4328 RA – BURGH-HAAMSTEDE
VILLA

Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze uniek gelegen rietgedekte villa aanbieden. Wonen, grenzend aan de rand van de boswachterij en het zeer uitgestrekte duingebied van Westerschouwen, de plek waar jaarlijks in Nederland de meeste zon schijnt. En op nog geen 500 meter van het Noordzeestrand. De villa mag u zowel permanent als recreatief gebruiken. Deze in zijn geheel onderkelderde villa uit 2005 is met hoogwaardige materialen gebouwd en biedt u een zeer energiezuinige woning. Het ontwerp van de woning komt uit handen van een erkende architect met specialisme rieten dakbedekking. Verder staat het landhuis op een mooi perceel eigen grond van 1310 m2. Kenmerkend is de bosrijke uitstraling, de geweldige woonomgeving, de royale verblijfsruimte in algemene zin, een heerlijk ruime woonkamer met veel raampartijen.

Interesse? Serieus gegadigden voor dit object in Westenschouwen, vallend onder Burgh-Haamstede, leiden wij graag rond in deze unieke villa. Vanaf het perceel heeft u directe toegang tot het achterliggende natuurgebied middels een loopdeur, strand en bos met een oppervlakte van circa 525 hectare. Zo’n unieke locatie in de Zeeuwse natuur, voorzieningen op korte afstand en de stijlvolle villa zijn kenmerkend voor de Hoge Hilleweg 45 in Burgh-Haamstede.

Begane grond
De bouwstijl laat een fraai met een boog gemetselde entree zien, welk detail herkenbaar in enkele binnenwanden en raamkozijnen en bijvoorbeeld de binnendeuren en garagedeur, terugkomt. De hal met de eikenhouten trappartij geeft u gelijk de juiste sfeer en stijl van de woning aan en geeft u toegang tot de living, 1e verdieping en souterrain.
De living biedt u tevens een schitterende pui volledig gevormd naar de bouwstijl, deze ruimte staat in nauwe verbinding met de tuin. In deze ruime living is een licht getinte marmeren schouw aanwezig met daarin een op hout gestookte kaminoven van het fabrikaat Hark 7,4 Kw. ( een eventuele gewenste mogelijkheid tot het ombouwen op gas is al voorbereid). De woning is geheel voorzien van vloerverwarming, doormiddel van toepassing van een drietal verdelers met daaraan gekoppeld in totaal circa 3500 meter Unipipe, hetgeen bewerkstelligt dat de gewenste temperatuur in elke ruimte onafhankelijk en snel regelbaar is.
De in het oog springende stijlvolle Siematic keuken met een massief frans eiken houtenblad biedt u een fijne leefruimte. De keuken is voorzien van luxe Siemens inbouwapparatuur, kookeiland met een inductiekookplaat en porseleinen wasbak. Naast deze keuken is een decoratieve wandhaard in dezelfde kleurstelling aangebracht. Deze brandt op gas en heeft de uitstraling van een op kolen gestookt vuurtje. Fabricaat Helex 4,2 KW.

Een ruime slaapkamer met en- suite luxe badkamer op de begane grond treft u hier aan. De luxe badkamer is zo goed als nieuw. Deze biedt u een, bubbelbad, een aparte doucheruimte, wastafel en is volledig betegeld met eveneens licht getinte marmeren tegels.

Verdieping
De luxe badkamer biedt u een wastafel, marmeren betegeling en 1 á 2 persoons-stoomcabine met zitje, radio, verlichting, waterval en massage sproeiers. De verdieping biedt u hiernaast nog 3 ruime slaapkamers, een 2e toiletgelegenheid, een grote hobby c.q. fitnesruimte met de mogelijkheid om eventueel meer slaapkamers te realiseren.

Souterrain
Het souterrain biedt veel mogelijkheden bijvoorbeeld voor het inrichten van een biljartruimte met bar of inpandig zwembad. Er is een aparte ruimte voor het inrichten van een 3e toilet, opbergruimte en/of wijnkast. De ruimte is te bereiken via de vaste trap.

Garage/tuin
De inpandige garage biedt u een massief hardhouten Merbau elektrische sectionaaldeur aan. De bestrating rondom de woning is voorzien van getrommelde klinkers en komen overeen met de toegepaste handvorm metselsteen.
In de voortuin treft u de gemetselde ronde waterput met doorsnede 1,83 meter. Hierin is een bron geslagen die de beregening van de tuin verzorgt. In de tuin treft u een volledig in stijl gebouwd tuinhuis zoals de villa.

Woning bijzonderheden
De woning beschikt over HR++ beglazing met zonwerende coating, raam- en hordeuren waar nodig. Alle deuren en draaikiepramen gaan naar de binnenzijde open, ten aanzien van de veiligheid dus inbraakwerend en gemakkelijk voor bewasssing. Elektrische bedienbare toegangshekken, vele inbouwspots, zowel binnen als buiten, intercom met video installatie, centraal stofzuigersysteem, regelbare buitenluchtaanvoer.
De dakbedekking is geheel uit riet opgetrokken waarvan de isolatiewaarde al ruim hoger is dan de huidige vereiste norm. De hierbij toegepaste bouwmethode is zodanig uitgevoerd dat de verzekeringspremies voor de opstal zowel als voor de inboedel gelijk worden gesteld met die als voor een harde dakbedekking gebruikelijk zijn. Alle vloeren op de begane grond, verdieping en kelder zijn voorzien van vloertegels bestaand uit natuurlijk gewonnen en genuanceerde kleur leisteen welke in overeenstemming is met de gebruikte handvorm metselsteen. De verwerkte genuanceerde rood/gele metselsteen is afkomstig uit de nog als enig in gebruik zijnde ringoven in Nederland waarbij tijdens het proces ook kolen aan worden toegevoegd die voor een lichte sintering zorgen.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 998.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisvilla
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2005
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte600 m²
Perceeloppervlakte1310 m²
Inhoud1800 m³
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Energie
Verwarmingc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan bosrand, aan rustige weg en beschutte ligging
Tuinachtertuin en tuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Zierikzee
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

Goes Grote Kade 2
4461 BE Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
Bedrijfsmakelaars Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail