Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Frambozestraat 15

GOES
99 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een tijdelijk onderkomen? Aan de Frambozestraat 15 te Goes mag Sinke Komejan u dit heerlijke appartement te huur aanbieden. Het appartement heeft een ruim woonoppervlak van 99 m2, met vooral een heerlijk lichte woonkamer. Daarnaast heeft het een tweetal slaapkamers en een royaal dakterras. Het is dus verrassend ruim en dit samen met de ligging op het zuiden maakt het hier fantastisch wonen.

Via het portaal aan de Frambozestraat is via het trappenhuis de galerij te bereiken. De voordeur van de woning ligt direct aan het begin van de galerij. Via de voordeur is de hal te bereiken. Aan het begin in de hal liggen de meterkast en het toilet.

Hierna is er toegang tot de woonkamer. Dit is wel een van de mooiste aspecten van de woning omdat deze over de hele breedte ligt, gericht op het zuiden. Aan de linkerkant staat de keuken en aan de rechterkant kan het eetgedeelte en zitgedeelte worden gesitueerd.

Over de breedte heeft de woonkamer veel glas, wat de ruimte mooi licht maakt. Uiteraard is er vervolgens vanuit deze ruimte toegang tot het dakterras. Met een totaal oppervlak van 28 m2 heeft dit meerdere heerlijke zithoeken.

Aan de voorkant van de woning geeft de hal toegang tot de twee slaapkamers. Tussen deze kamers en de woonkamer ligt de badkamer. Deze laatste is voorzien van een bod, wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Boven de woning is een zeer ruime bergzolder terug te vinden. Aan bergruimte dus geen gebrek. Voor fietsen is er plek in de algemene berging op de begane grond.

Verhuur procedure
De woning staat momenteel leeg en is dus per direct beschikbaar. Het gaat om een vaste huurtermijn van 2 jaar, wat ook direct het maximum is.

Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van dit appartement, dan kunt u een huur-aanvraagformulier aanvragen bij ons per mail of via de oranje button hiernaast “Contact met de makelaar”.

Bezichtigingen vinden plaats ná goedkeuring van het huur-aanvraagformulier (met bijlagen) door verhuurder.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.
Bij sleuteloverdracht betaalt u een waarborgsom van 1 maand huur aan verhuurder (te weten € 950,-). De huurprijs is exclusief gas, water en elektra.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  99 m²
 • Inhoud
  311 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.