Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

's-Heer Hendrikskinderendijk 10111

Goes
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen om namens haar opdrachtgever u een opslagunit aan de ‘s-Heer Hendrikskinderendijk 101 in Goes te huur aanbieden.

De unit, welke is aangeduid met nummer 11, heeft een oppervlakte van 31 m2 BVO / ca. 27 m2 VVO en een vrije hoogte van 2,95 m. De unit is voorzien van automatische verlichting, ventilatieroosters, Ledverlichting, een eigen tussenmeter, stopcontacten (16 Ampère), bitumendakbedekking en een met afstandsbediening te openen garagedeur. De bedrijfsunit beschikt over een betonvloer met maximale belasting van 350 kg/m2. De unit is op korte termijn beschikbaar.

De unit is te bereiken via de Ringbaan West, gesitueerd aan de westkant van Goes. Binnen 2 minuten bent u op de Deltaweg N256 om vervolgens via de A58 richting Vlissingen, Bergen op Zoom of de randstad te gaan. Naast de grote wegen bevindt het centrum zich op loopafstand. De locatie van de unit is hierdoor uitstekend te noemen.

In het kort:
– ‘s-Heer Hendrikskinderendijk 101 unit 11, 4461 EA Goes
– Huurprijs € 300,- per maand excl. BTW
– Grootte: 31 m2 BVO, ca. 27 m2 VVO
– Vrije hoogte: 2.95 meter
– Bouwjaar 2021
– Bestemming t/m categorie 3.2
– Kosten elektra naar ratio doorbelast door de opgerichte vereniging

Locatie:
Goes is een gezellige en compacte stad met 38.000 inwoners, centraal gelegen en heeft een enorm voorzieningenniveau. Nergens in Zeeland is beter te zien dat de economie op volle toeren draait, dan in Goes. In Goes wemelt het momenteel van nieuwe ontwikkelingen. Met volop bouwactiviteiten en bedrijvigheid langs de A58 op bedrijventerrein De Poel tot megaprojecten zoals Westerschans bij de Ringbrug en de bouw van de verkeerstunnel onder de spoorlijn. Ook de woningbouw gaat crescendo. De afgelopen jaren leverde Goes de meeste woningen op van alle Zeeuwse gemeenten. De gemeente Goes stimuleert de bedrijvigheid en de ontwikkeling hiervan. Dit mede omdat er op bedrijventerrein de Poel geen kavels meer beschikbaar zijn.

Voorzieningen en bouwkundige kenmerken:
– palenfundering;
– betonwanden;
– beton vloer belasting 350kg/m2;
– water afstotende glasvezel buitenbepleistering;
– bitumendakbedekking;
– automatische geïsoleerde garagedeur;
– ventilatierooster;
– hemelwaterafvoer;
– 16 ampère aansluiting;
– tussenmeter;
– LED- plafondlampen;
– asfaltbestrating.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Goes West’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 21-03-2021 en heeft de bestemming ‘gemengd’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf’. Bedrijven t/m functiegroep 3.2 zijn op deze gronden toegestaan.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Bijzonderheden:
De bedrijfsunit staat op eigen grond waarbij is vastgesteld dat alle gebruikers het recht hebben om over elkaars terrein te komen en te gaan. Het terrein en ook de toegangswegen worden gezamenlijk onderhouden. Middels een aparte meter wordt het individuele stroomgebruik gemeten. Deze wordt naar ratio doorbelast door de opgerichte vereniging.

KENMERKEN OVEREENKOMST:

Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing.

Nutsvoorziening:
Kosten elektra worden doorbelast op basis van het werkelijke verbruik. Het verbruik wordt gemeten middels tussenmeters.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon