Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Trancheeweg 7

Weert
Icon
Icon
kamers
€ 3.750.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u in samenwerking met haar opdrachtgever en Roompot een interessante beleggingsportefeuille aanbieden. De portefeuille bestaat uit vier langdurige verhuurde recreatievilla’s gelegen op absolute A-locaties verdeeld over twee verschillende Roompotparken.

Drie van de vier villa’s zijn gesitueerd op het vakantiepark Noordzee Residence de Banjaard in Kamperland. De vierde villa is gelegen op vakantiepark Weertebergen in Weert. De villa’s zijn langdurig verhuurd aan Roompot Service B.V. middels een ‘triple-net’ huurovereenkomst. Dit is een huurovereenkomst waarbij de eigenaar gegarandeerd wordt van een overeengekomen netto verhuuropbrengst. De totale netto huuropbrengst van de villa’s tezamen bedraagt € 204.000,- per jaar excl. BTW.

Noordzee Residence de Banjaard in Kamperland.

De drie recreatievilla’s op Noordzee Residence de Banjaard in Kamperland (bouwjaar 1999) zijn geschikt voor 16 personen en kenmerken zich op het park met het type: ‘FV16’. Plaatselijk staan de villa’s bekend als Helmgras 2-4, Duinpan 2-4 en Duinpan 6-8. Deze villa’s kennen allen eenzelfde bouw, indeling en zijn eenieder voorzien van eigen parkeerplaats(en) en een (inpandige) garage.

Deze villa’s zijn ca. 240 m2 GBO groot en zijn gelegen op percelen van 766 tot 781 m2 eigen grond. Om reden dat de villa’s beschikken over twee huisnummers alsmede twee separate nutsaansluitingen, is het mogelijk de villa op te splitsen en geschikt te maken voor 8 personen. In de huidige situatie is iedere villa geschikt gemaakt voor 16 personen. De villa’s op vakantiepark Noordzee Residence de Banjaard hebben allen een huurovereenkomst tot 07-01-2030 met ieder een netto huurinkomst van € 49.000,- per jaar excl. BTW.

Vakantiepark Weertebergen
De vierde villa, de villa die gelegen is op vakantiepark Weertebergen (bouwjaar 2006), is 335 m2 GBO groot en is geschikt voor 24 personen. Deze villa kenmerkt zich door het type: ‘FV24’, staat plaatselijk bekend als Trancheeweg 7. Deze villa beschikt over eigen parkeerplaats(en) en is gesitueerd op een perceel van 1.224 m2 eigen grond.

Deze villa wordt eveneens met een ‘triple-net overeenkomst’ verhuurd aan Roompot Service B.V. Deze huurovereenkomst expireert op 12-12-2028. De gegarandeerde netto huurinkomst bedraagt € 57.000,- excl. BTW per jaar.
Alle vier de villa’s worden verkocht incl. inventaris. De koopsom voor de inventaris is in de vraagprijs inbegrepen. De villa’s in zowel Kamperland als Weertebergen zijn reeds voorzien van een volledige restyling.

Conform de huidige huurovereenkomst, is het na het verstrijken van de bovengenoemde termijnen, voor partijen mogelijk om nieuwe afspraken te bedingen. De belangrijkste huurafspraken zijn samengevat in het onderdeel: ’huurinformatie’.
De overige afspraken en additionele projectinformatie zijn terug te vinden in onze dataroom. Toegang is op aanvraag beschikbaar.

IN HET KORT:
• Gelegen op Noordzee Résidence De Banjaard te Kamperland en Vakantiepark Weertebergen te Weert.
• Vraagprijs Villa’s Kamperland: € 2.775.000,- k.k.
• Vraagprijs Villa in Weert: € 975.000,- k.k.
• Vraagprijs gehele portefeuille: € 3.750.000,- k.k.
• Oppervlakte vakantievilla’s Kamperland: 240 m2 GBO per stuk
• Oppervlakte vakantievilla Weert: 335 m2 GBO
• De villa’s in Kamperland zijn geschikt voor 16 personen
• De villa in Weert is geschikt voor 24 personen
• De villa’s zijn verhuurd middels een ‘triple-net’ huurovereenkomst
• Iedere woning is voorzien van energielabel B
• Totale netto huuropbrengst: € 204.000,- per jaar excl. BTW

LOCATIE:
Vakantiepark Weertebergen:
In het gastvrije Limburg ligt Roompot Weerterbergen. Een autoluw bospark dat zich kenmerkt door grote natuurplas, binnen én buitenzwembad met reuzenglijbaan en diverse indoor-outdoor activiteiten.

De kracht van dit park zijn de grote verscheidenheid aan activiteiten die geschikt zijn voor zowel jong als oud.
De locatie is te omschrijven als een groene en natuurrijke omgeving waarbij het gevoel van natuur en rust centraal staat. Het gevoel van rust en natuur wordt door Roompot ondersteund door alle luxe en faciliteiten die het park te bieden heeft.
De villa is gelegen op een absolute A-locatie nabij alle voorzieningen op het vakantiepark Weertebergen. Op slechts 2 minuten loopafstand zijn alle voorzieningen gelegen. Hierbij kan o.a. worden gedacht aan het restaurant en café, speelhal voor de kinderen, glowgolf, supermarkt en het zwembad.

Noordzee Residence De Banjaard te Kamperland:
Noordzee Résidence De Banjaard is gelegen op het eiland Noord-Beveland, in de buurt van het dorp Kamperland. Deze locatie ligt op een steenworpafstand van de open zee. De lange zandstranden die u hier kunt vinden behoren tot de top 10 mooiste en schoonste stranden van Nederland. Bij het park is het Banjaardstrand gelegen. Dit strand is in 2019 uitgeroepen tot schoonste strand van Nederland.

De locatie bevindt zich tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer wat de ideale uitvalsbasis is voor alle activiteiten in de provincie Zeeland. Het is niet voor niets dat het park onder de vlag van Roompot, zowel in de zomer als in de winter druk wordt bezocht.

De villa’s kennen een strategische ligging op park waarbij. Iedere villa is gelegen op slechts op 50 meter afstand hoofdgebouw. Het hoofdgebouw is het hart van het park en beschikt over alle denkbare hoofdvoorzieningen zoals o.a. het zwembad, de supermarkt, fietsverhuur, snackbar en speelplaats.

Weert:
Vakantiepark Weertebergen
Aantal woningen: 1 stuk
Oppervlakte: 335 m2 GBO
Perceel: 1.224 m2 (eigen grond)
Bouwjaar: 2006

Kamperland:
Vakantiepark Noordzee Résidence De Banjaard
Aantal woningen: 3 stuks
Oppervlakte: 240 m2 GBO per stuk
Perceel: 771 m2, 766 m2 & 781 m2 (eigen grond)
Bouwjaar: 1999

ENERGIELABELS:
De objecten uit de portefeuille beschikken allen over een energielabel B welke geldig zijn tot 08-03-2033.

HUURINFORMATIE:
De portefeuille wordt verkocht met vier lopende ‘triple net’ huurovereenkomsten welke zijn aangegaan met verhuurorganisatie Roompot Service B.V.

De netto huurinkomsten bedragen tezamen: € 204.000,- per jaar excl. BTW

Huurinformatie: Trancheeweg 7 Weert
• Huurder: Roompot Service B.V.
• Huursom per woning: € 57.000,- per jaar exclusief BTW
• Huurperiode: t/m 24-12-2028
• Index: Er is geen index van toepassing

Huurinformatie: Helmgras 2-4, Duinpan 2-4 en Duinpan 6-8 Kamperland
• Huurder: Roompot Service B.V.
• Huursom per woning: € 49.000,- per jaar exclusief BTW
• Huurperiode: t/m 07-01-2030
• Index: Er is geen index van toepassing

HUURBIJZONDERHEDEN:
• Partijen zijn overeengekomen dat de bedoelde huurprijs, met inbegrip van latere verhogingen, als een netto huur dient te worden gezien. Alle tegenwoordige en toekomstige kosten, belastingen, lasten, heffingen, retributies ter zake van de eigendom en het feitelijk gebruik van het gehuurde, hoe deze ook genoemd zijn, en waarom zij ook mogen berusten, ook indien verhuurder daarvoor wordt aangeslagen, is voor rekening van huurder.
• Het volledige onderhoud en alle reparaties van het gehuurde, met inbegrip van eventuele noodzakelijke vernieuwingen van de inventaris, voor rekening van huurder zijn. Groot onderhoud van het bouwkundige deel (schilderwerk, dakbedekking, keuken, sanitair en Cv-installatie) zijn voor rekening van verhuurder.
• Tot het gehuurde behoren de stoffering en meubilering van de recreatiewoning.

Bijzonderheden overig:
• Er worden door Roompot geen parkbijdragen in rekening gebracht
• Er geldt een verhuurverplichting via Roompot
De huurovereenkomsten zijn opgenomen in onze dataroom.

BODEMINFORMATIE:
Bij het Bodemloket of Nazca4u zijn geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemverontreiniging/of sanering.

KADASTRALE INFORMATIE:
Gemeente : Weert
Sectie : L
Nummer : 2136
Groot : 1.224 m2

Gemeente : Wissenkerke
Sectie : A
Nummer : 2261, 2262 en 2466
Groot : resp. 771 m2, 766 m2 & 781 m2

Voor alle woningen zijn er enkele erfdienstbaarheden in de akte van levering vastgesteld. Dit betreft o.a. een erfdienstbaarheid van licht, instandhouding kleurenschema, afvoer, nuts, straatlantaarns, antennes, uitweg, groenbeplanting, onderhoud waterpartijen etc. Zie voorts de informatie uit de dataroom.

BESTEMMINGSPLAN:
De objecten uit deze portefeuille beschikken over bestemming ‘Recreatie- verblijfsrecreatie – vakantieparken’
Deze gronden zijn bestemd voor:
• Recreatiewoningen
• Bedrijfswoningen
• Een vakantiepark met recreatiewoningen

DATAROOM:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

DEFINITIEVE GOEDKEURING:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaren.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

FISCAAL:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

KOOPOVEREENKOMST:
Koopovereenkomst op basis van het NVM-model.

OPLEVERINGSNIVEAU:
In huidige staat.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 3.750.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon