Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Rijksstraatweg 3

Bruinisse
Icon
Icon
kamers
€ 60,- per m² per jaar
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever twee moderne bedrijfsloodsen met bijbehorend buitenterrein voor verhuur aanbieden.

Elke loods heeft een oppervlakte van 1.000 m2 BVO en bevindt zich op een ruim perceel. Het totale verharde buitenterrein rondom de loodsen beslaat circa 2.500 m2. Deze loodsen zijn respectievelijk in 1998 en 2013 opgetrokken, volledig geïsoleerd en uitgerust met moderne faciliteiten, waaronder energiezuinige ledverlichting, automatische overheaddeuren, en kantoorruimtes met sanitaire voorzieningen en een pantry. Op het dak van loods B liggen 74 zonnepalen (2015). De vloerbelasting van de loodsen bedraagt 4.000 en 5.000 kg/m2.

Conform het geldende bestemmingsplan zijn de loodsen bestemd voor gebruik door bedrijven in de categorieën 1 en 2, met mogelijkheden voor opslagdoeleinden.

IN HET KORT:
– Rijksstraatweg 3, 4311 RH te Bruinisse
– Oppervlakte in totaal ca. 2.000 m2 NVO (deelverhuur vanaf 1.000 m2)
– Ruim verhard, buitenterrein van ca. 3.000 m2
– Huurprijs € 60,- per m2 per jaar
– Bestemming uitsluitend ‘opslag’
– Bouwjaar 1998 en 2013
– Beschikbaarheid in overleg

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Bruinisse kenmerkt zich door de aanwezigheid van een vissersvloot (mosselen en paling) en het dorpse karakter. Het dorp beschikt over een goed voorzieningenniveau met de aanwezigheid van een breed winkelaanbod, drie basisscholen, goede openbaar vervoer verbinding met Rotterdam en de rest van Zeeland.
Ook qua verenigingsleven heeft het dorp genoeg te bieden. Daarnaast bieden zowel het Grevelingenmeer als de Oosterschelde vele mogelijkheden van watersport. In de directe omgeving zijn dan ook diverse strandjes waar de inwoners van Bruinisse en omliggende dorpen in de zomermaanden vaak vertoeven. Het is ook niet voor niets dat de “Bruenaar” niet snel wil verhuizen. Rotterdam is op circa 35 minuten autorijden te bereiken.

HUURPRIJS:
€ 60,- per m2 per jaar.

BESTEMMINGSPLAN:
Het geheel ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bebouwde kom Bruinisse’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26 maart 2015 en heeft de bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduiding ‘opslag’. Conform dit bestemmingsplan is uitsluitend opslag mogelijk op deze locatie.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

OPPERVLAKTES:
Loods A (2005) : ca. 1.000 m2 VVO
Loods B (2016) : ca. 1.000 m2 VVO

De oppervlaktes zijn ingemeten conform de NEN2580. U wordt uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het object op juistheid te controleren. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

VOORZIENINGEN EN BOUWKUNDIGE ASPECTEN:
– Staalconstructie
– Volledig geïsoleerd
– Betonvloeren 4.000 en 5.000 kg/m2
– Elektrische overheaddeuren
– LED-verlichting
– Kantoor met pantry, verwarming (met cv-ketel) en mechanische ventilatie
– Buitenverlichting
– Verhard buitenterrein middels klinkers
– Brandblussers
– Toilet
– 74 zonnepanelen uit 2015
– Nokhoogte 7,65 m en goothoogte 5 m

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Bruinisse
Sectie : G
Nummer : 208
Groot : 12.010 m2 (ged.)

OPLEVERING:
In huidige staat en datum in overleg.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
INGEVAL U VERDERE INTERESSE HEEFT EN ER UITEINDELIJK EEN OVEREENKOMST TOT STAND KOMT, GELDEN DE VOLGENDE BEPALINGEN:

SERVICEKOSTEN:
Leveringen en diensten nader te bepalen en kosten op basis van werkelijk verbruikt.

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ 230a en de algemene bepalingen worden opgesteld.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 60,- per m² per jaar
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon