Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Techniekweg 50011

Zierikzee
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever deze splinternieuwe bedrijfsunit te koop aanbieden.

Het betreft een tweelaagse bedrijfsunit welke onderdeel uit maakt van een bedrijfsverzamelcomplex van in totaal 15 bedrijfsunits. Deze unit meet op de begane grond ca. 98,8 m2 en beschikt over een betonnen verdiepingsvloer van ca. 90 m2. Het geheel is zeer degelijk gebouwd en zeer recentelijk opgeleverd door aannemer Hanse Staalbouw. De vrije hoogte tot aan de onderkant van de verdiepingsvloer bedraagt 4.2 meter.

De unit is toegankelijk via zowel een loopdeur als een automatische overheaddeur (4 x 4 m). De betonnen begane grondvloer is ontworpen met een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m², terwijl het bestemmingsplan ruime mogelijkheden biedt voor activiteiten tot categorie 4.2.

Ideaal voor voor eigen gebruik of als beleggingsmogelijkheid!

In het kort:
– Techniekweg 5 0011, 4301 RT Zierikzee
– Koopsom € 225.000,- k.k. excl. BTW (vrijstelling overdrachtsbelasting)
– Oppervlakte ca. 98,8 m² VVO begane grond en 1e verdieping 90 m2
– Bouwjaar 2024
– De unit is nog niet eerder in gebruik genomen
– Bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijven t/m categorie 4.2.

Locatie:
Zierikzee is een stad in de gemeente Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Zierikzee stelt sinds 1 januari 2023 ca. 12.037 inwoners. Zierikzee is tevens grootste plaats van de gemeente Schouwen-Duiveland. Zierikzee staat bekend als monumentenstad, met maar liefst 568 monumenten! De gemeente is flink bezig met het uitbreiden en moderniseren van de stad. De woonwijken binnen de grachten worden vernieuwd en wordt er buiten de grachten flink bijgebouwd. De gemeente is voornemens om de jachthaven uit te breiden en ondernemers de kans te geven om binnen of aan de rand van de stad uit te breiden. Zierikzee hoopt hiermee het aantal toeristen dat de stad bezoekt aanzienlijk te verhogen.

Het object gelegen op het grootste bedrijventerrein van Schouwen-Duiveland. Een uitstekende locatie dat door haar centrale ligging, diverse uitvalswegen en geringe afstand tot het stadscentrum, een uitstekende bereikbaarheid kent. De wegen N59 en N256 zijn op een steenworp afstand gelegen en geven sluiten aan op de wegen richting het Randstedelijk gebied, Goes, Middelburg, Vlissingen en Renesse en Burgh-Haamstede. Daarnaast bevindt een busverbinding zich op slechts 5 minuten afstand.

Afmetingen:
Begane grond: ca. 98,8 m2 VVO (7,54 x 13,3 stramienmaten)
1e verdieping: ca. 90 m2 VVO

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Zierikzee
Sectie: N
Complex aanduiding: 602
Grootte : 101 m2 (voorlopige grenzen)

Alsmede het één/vijftiende (1/15) onverdeeld aandeel in de toegangsweg aan de Techniekweg met verder toebehoren en parkeerterrein met achtendertig (38) parkeerplaatsen.

Bestemming:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Zierikzee 2014’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26-06-2014 en heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein -2’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 4.2.’ en ‘Specifieke vorm van bedrijf; -mzi- opslag.
De voor Bedrijventerrein aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor mosselzaadopslag (mzi), opslag, zwaardere industrie, werkplaats en webshops. Zelfstandige kantoren, detailhandel in auto’s en motorfietsen zijn niet toegestaan.

Parkeren:
Er kan gratis en openbaar worden geparkeerd op het mandelig terrein aan de voorzijde van de unit.

Bouwkundige aspecten en voorzieningen:
– Staalconstructie;
– Wanden sandwichpanelen RC waarde 4,7 m2k/w;
– Gevlinderde betonvloer begane grond 1.500 kg/m2;
– Betonvloer 1e verdieping 500 kg/m2;
– Vrije hoogte tot onderkant verdiepingsvloer 4.2 m;
– Stalen trap;
– Kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
– Elektra (3×25 ampère) en water aansluiting;
– Elektrische overheaddeur 4,25×4 (bxh).

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Fiscaal:
Het object is nog niet in gebruik genomen en wordt bij de levering belast met BTW (21%). De BTW kan, mits het object wordt aangekocht door een zakelijke partij, in vooraftrek worden genomen. De koopsom is vrijgesteld van overdrachtsbelasting (10,4%).

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM-model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Bodeminformatie:
Bij nieuwbouw is het verplicht om (eventueel) vervuilde grond te saneren. Er is omgevingsvergunning verleend door de gemeente Schouwen-Duiveland. Het voormalige gebruik van deze locatie heeft geen aanleiding gegeven voor nader bodemonderzoek.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het object te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht

Plattegronden

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon