Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

de Padweie 23

Serooskerke
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever een nette bedrijfsruimte op bedrijventerrein ‘De Zompe’ in Serooskerke te huur aanbieden.

Het betreft een moderne bedrijfsunit van in totaal 60 m2 VVO gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw. De eigenaar heeft het geheel gesplitst in meerdere units van 60 m2 VVO. Wegens huuropzegging wordt de unit, welke gelegen is aan de achterzijde, te huur aangeboden.

Voorzieningen zoals sanitair, keukenblok en eventueel een entresolvloer zijn in overleg. Levering van elektra en water wordt doorbelast op basis van een voorschot met nacalculatie d.m.v. tussenmeters. De minimale vrije hoogte is 4,5 m. Het buitenterrein gelegen voor de betreffende unit kan gebruikt worden voor het parkeren van auto’s. Iedere unit is voorzien van een overheaddeur (4×4 meter) alsmede een separate loopdeur.

In het kort:
– De Padweie 23 unit 7, 4353 RW Serooskerke;
– Gesplitst bedrijfspand met meerdere bedrijfsunits;
– Oppervlakte ca. 60 m2 VVO;
– Huurprijs € 500,- excl. BTW per maand;
– Voorschot elektra: € 61.98,- excl. BTW per maand;
– Bouwjaar 2006;
– Ingangsdatum in overleg;
– Gelegen op het bedrijventerrein ‘De Zompe’ in Serooskerke.

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op een goede locatie aan de entree van het bedrijventerrein ‘De Zompe’. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de rand van het dorp Serooskerke. Serooskerke is een centraal gelegen dorp op Walcheren en ligt op slechts 6 km afstand van Middelburg.

‘De Zompe’ is één van de bedrijventerreinen in de gemeente Veere met een meer bovenlokale functie. Het economisch hart voor de gehele gemeente t.a.v. bedrijvigheid. De bedrijvigheid op het terrein komt voornamelijk uit de sector opslag, bouw-, installatie- en aannemersbedrijven en herstel- en verkoopbedrijven van motorvoertuigen. Onder andere Hubo Bouwmarkt, Kringloop Zeeland, ZRD Milieustraat, Jan Poppe Motoparts zijn hier gevestigd. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar daar de N57 nabij gelegen is. Een ideale en uitstekend bereikbare locatie voor ondernemers.

Het omgevingsplan:
Het object ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen gemeente Veere’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 13 december 2012 en heeft de enkel bestemming ‘Bedrijf’. Deze gronden zijn aangewezen voor bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Servicekosten:
Geen servicekosten.

Nutsvoorziening:
De kosten elektra en water worden doorbelast middels een voorschot met nacalculatie op basis van tussenmeters. Dit voorschot betreft maandelijks € 61.98,- excl. BTW.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg maar minimaal 2 jaar.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon