Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Nieuwe Kleverskerkseweg 19

Middelburg
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever dit bedrijfspand met buitenterrein op het bedrijventerrein Arnestein in Middelburg te huur aanbieden.

Dit veelzijdige pand kenmerkt zich door zijn gunstige, vrijstaande ligging en uitstekende logistieke faciliteiten. Het pand omvat kantoorruimte, verwerkings- en bedrijfsruimten, evenals verschillende koelcellen, allemaal op een royaal perceel. Met diverse laad- en losplaatsen en ruim voldoende opslagmogelijkheden biedt dit pand een goede locatie voor uiteenlopende bedrijfsbehoeften.

Arnestein staat bekend als het grootste bedrijventerrein van Middelburg, een representatieve locatie voor zowel internationale als lokale bedrijven, met sectoren variërend van transport en logistiek tot staalconstructie. Met uitstekende verbindingen naar belangrijke steden zoals Bergen op Zoom, Rotterdam en Antwerpen, biedt deze locatie een voordeel voor bedrijven op zoek naar een representatieve en goed bereikbare vestigingsplaats.

In het kort:
– Nieuwe Kleverskerkseweg 19 – 21, 4338 PP Middelburg
– Oppervlakte in totaal ca. 1.288 m2 VVO en 1.480 m2 BVO
– Huurprijs vanaf € 50,- per jaar per m2 VVO excl. BTW
– Flexibele huurtermijn mogelijk
– Perceel 3.250 m2
– Bouwjaar 1981 variërend tot 2012
– Bestemming t/m categorie 3.2 en 4.2
– Energielabel A

Oppervlaktes:
– Bedrijfsruimte totaal 1.288 m2 VVO en 1.480 m2 BVO.
– Buitenterrein achterzijde pand ca. 845 m2
– Buitenterrein linkerzijde pand ca. 360 m2

Bouwkundig:
– Pand is onderheid middels gewapende betonpalen
– Betonnen gevelstenen met daarboven stalen geïsoleerde gevelplaten.
– Staalconstructie
– Dak v.v. staalplaten met dubbelwandige kunststof lichtstraat
– Kunststof kozijnwerk bezet met isolatieglas
– Plafonds afgewerkt met systeemplafonds

Installaties:
– 2 hoofd- meterkasten en diverse verdeelkasten
– Cv. installatie Nefit Ecomline en boiler (1999)
– Buiten wasplaats v.v. slib/olie/vetafscheider (grote en kleine)
– Gasheater t.p.v. de vishal
– Koelmotoren t.b.v. diverse koelcellen
– Wateropslag t.b.v. productie
– Automatisch bedienbare overheaddeuren t.b.v. laden / lossen

Afbouw kantoor:
– Natuurstenen vloer
– Systeemplafonds met verlichting en airco
– Rolluiken buitenzijde
– Databekabeling

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee- Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom- Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen- Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.

Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummers : 442 en 253
Grootte : resp. 1.500 m2 en 1.750 m2, totaal 3.250 m2

Staat van oplevering:
In huidige staat. Als u een ander opleveringsniveau wenst, zijn wij bereid om samen met de verhuurder met u in overleg te treden om dit te bespreken.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen Arnestein’. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met deels (nummer 442) functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’ en deels (nummer 253) ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van huurder.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon