Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Touwbaan 76

MIDDELBURG
87 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Instapklaar appartement met eigen parkeerplaats en een mooi uitzicht….dit kan bijna niet beter! Door de ligging op de vierde verdieping heb je een fantastisch uitzicht op de kenmerkende ‘skyline’ van de historische binnenstad en vanaf het zonnige balkon, gelegen op het zuiden, vrij uitzicht over het Kanaal door Walcheren. In de ondergelegen parkeergarage bevindt zich de eigen parkeerplaats, berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. Dit alles in het Beschermde Stadsgezicht van historisch Middelburg op de vierde (top)verdieping van ‘Résidence Verenigde Provinciën’.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, portaal met brievenbussen, personenlift en trap naar de hoofdlift en het trappenhuis.

Vierde verdieping:
Galerij, eigen entree, hal, toilet, meterkast, toegang tot de moderne keuken, ruime slaapkamer, nette badkamer met douche en wastafel met meubel, 2e ruime slaapkamer, woonkamer met schuifpui naar het zonnige balkon met prachtig uitzicht op het vaarwater van het Kanaal door Walcheren, berging/bijkeuken met wasmachineaansluiting, cv-kast en open keuken aan de voorzijde.

Overig:
In de onderbouw bevindt zich de eigen parkeerplaats, de berging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Uitgelicht:
– In de ondergelegen kelder bevindt zich de eigen parkeerplaats en separate berging,
– Ruim op het zuiden gelegen balkon (ca. 12m²) met fantastisch uitzicht,
– Moderne keukenopstelling uit 2019 voorzien van inbouwapparatuur,
– Nette betegelde badkamer en toilet uit 2019,
– Woonoppervlakte ca. 87 m² Inhoud ca. 265m³ ,
– Maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt ca. € 199,87 per maand,
– Gelegen op loopafstand van het NS station en het centrum van Middelburg.

Bent u ook nieuwsgierig geworden en zou u graag eens in dit apparement binnen willen kijken dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. In de koopovereenkomst zal o.a. een ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen eigen bewoning door verkoper clausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1990
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  87 m²
 • Inhoud
  265 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.