Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Park de Griffioen 93

MIDDELBURG
152 m²
kamers
€ 450.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Ruime jaren dertig woning is gelegen op één van de mooiste locaties van het Park de Griffioen.

Middenin het groen en omgeven door diverse waterpartijen is deze woning in de jaren dertig van de vorige eeuw gebouwd op de locatie van de voormalige buitenplaats de Griffioen. De nog aanwezige en vanuit de woning zichtbare theekoepel is hier een fraai overblijfsel van.

De woning kenmerkt zich door het robuuste metselwerk, de grote overstekken, de harmonische architectuur en de sfeervolle details welke zo kenmerkend zijn voor de jaren 30!

Indeling:

Begane grond:
Entree met meterkast en originele granieten vloer, hal met trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de keuken en het toilet. De woonkamer is ruim en heeft onder meer twee schouwen waarvan één met inzethaard en openslaande deuren naar de achtertuin. De dichte keuken is klassiek van afwerking en beschikt over een recht keukenblok met onder- en bovenkasten. Via de keuken kom je in de achtergelegen bijkeuken/berging en heir bevindt zich de opstelling van de cv-ketel en de wasmachineaansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, drie slaapkamers waarvan twee grote kamers van circa 19 m² en één kleinere van 8 m². Alle slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van vaste kasten. De badkamer is eenvoudig van afwerking en voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer is het, aan de voorzijde gelegen, balkon bereikbaar.

Tweede verdieping:
Overloop met keukenblok en een vaste trap naar de zolder. Op deze verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer (ca. 19 m²) en de tweede badkamer met douche, toilet en wastafel.

Zolder:
Via een vaste trap te bereiken bergzolder.

Algemeen:
– Originele jaren dertig woning,
– Fantastische locatie,
– Riant woonoppervlak van ca. 150 m²,
– Voor- en achtertuin met vrije achterom,
– Diverse authentieke details,
– Rustige locatie met bijna alleen bestemmingsverkeer,
– Twee badkamers.

Om een goede indruk te krijgen van deze ruime jaren dertigwoning nodigen wij je graag uit voor een bezichtiging. Je kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en asbest.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 450.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1935
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  152 m²
 • Perceelsoppervlakte
  240 m²
 • Inhoud
  612 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.