Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Beneluxlaan 23

MIDDELBURG
125 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze ruime hoekwoning is gelegen in de gewilde en de bovenal kindvriendelijke woonwijk “De Griffioen” en beschikt onder meer over een op het zuiden gelegen achtertuin met berging en vrije achterom. De ligging van de woning is ook perfect! Het nabij gelegen winkelcentrum is recent gemoderniseerd en beschikt onder meer over een supermarkt en een bakker. In de wijk zijn verder nog diverse scholen en een kinderopvang aanwezig. Ook het gezellige centrum van Middelburg is op korte afstand! Kortom……een hele fijne eengezins(hoek)woning op een fantastische plek! Ook aan verduurzaming is al gedacht. Zo zijn er onder meer 8 zonnepanelen, is er grotendeels isolerende beglazing en is er in de loop der jaren dak-, muur- en vloerisolatie aangebracht!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, gang met trapopgang naar eerste verdieping, toilet, trapkast, dichte keuken welke is voorzien van een klassieke keuken met onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een losstaand gasfornuis met oven en een afzuigkap. In de keuken bevindt zich tevens de wasmachineaansluiting. De woonkamer van ca. 30 m² is voorzien van een parketvloer en is vooral licht en zonnig mede door de ramen in de zijgevel. Ook de tuin is vanuit de woonkamer te bereiken. In de ruime op het zuiden gelegen tuin staat de stenen berging met elektra en er is een vrije achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, drie ruime slaapkamers van respectievelijk 18, 12 en 9 m², ruime en vooral lichte badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en wandcloset.

Tweede verdieping:
Overloop met opstelling cv-ketel, en mogelijkheid tot het creëren van extra bergruimte, vierde ruime slaapkamer van ca. 16 m².

Algemeen:
– Dakisolatie,
– Vloerisolatie,
– Muurisolatie,
– Grotendeels voorzien van rolluiken,
– Oppervlakte van perceel bedraagt 245 m²,
– Zonwering achterzijde,
– Badkamer circa 10 jaar geleden vernieuwd,
– 8 zonnepanelen,
– CV-ketel uit 2020,
– Op het zuiden gelegen achtertuin,
– Voor-, zij- en achtertuin,
– Gedeelde eigendom brandgang.

Om een goede indruk van deze fraaie woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Voor het maken van een afspraak hiervoor kunt u contact met ons kantoor opnemen. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branche brede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1971
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  125 m²
 • Perceelsoppervlakte
  245 m²
 • Inhoud
  430 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.