Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Wilhelminastraat 18d

KORTGENE
128 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een heerlijke tuin, ruime woonkamer en het volledige woonprogramma op de begane grond? De ruime bungalow aan de Wilhelminastraat 18d te Kortgene kan zowel als levensloopbestendige woning of als eengezinswoning gebruikt worden!
Naast de ruime woonkamer is het volledige woonprogramma op de begane grond terug te vinden. De eerste verdieping bestaat uit een enkele grote slaapkamer, die eenvoudig in twee slaapkamers en een mogelijk tweede badkamer opgedeeld kan worden. De vrijstaande woning biedt dus veel mogelijkheden!

De entree is aan de voorzijde gelegen en via de voortuin te bereiken. Vanuit de hal zijn meerdere ruimtes te bereiken, waaronder aan de linkerzijde de hoofdslaapkamer. Deze ruime kamer geeft vervolgens toegang tot de badkamer met een bad, douche, wastafel en tweede toilet.
Verder zijn vanuit de hal het toilet, de meterkast, trapopgang en doorgang naar het eetgedeelte in de woonkamer te bereiken.

Naast de slaapkamer op de begane grond is de royale woonkamer een van de aantrekkelijke aspecten van de woning.
In een L-vorm gelegen, loopt de heerlijk lichte woonkamer vanaf de rechtervoorzijde tot in het midden van de woning aan de achterzijde. Voorin is een fijne zithoek gecreëerd gevolgd door de eethoek achterin. Het deel achterin is zo breed dat hier eventueel nog een tweede zithoek gemaakt kan worden. Door de schuifpui aan de achterzijde valt veel licht binnen en is de tuin te bereiken.

De keuken grenst aan het eetgedeelte. Door de ruime afmetingen is hier een tweede eetgedeelte ook goed mogelijk. De keukenopstelling is voorzien van koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en een oven.
De fijne bijkeuken volgt na de keuken en ligt direct achter de garage. Deze ruimte geeft extra bergruimte op de begane grond en plek voor de witgoedapparatuur en de cv-ketel. Vanuit de bijkeuken is zowel de garage als de achtertuin te bereiken.

De garage ligt dus aan de linkerkant van de woning en biedt plaats aan een auto of extra bergruimte. Eventueel is voor de garage op de oprit ook plek voor een auto.

De eerste verdieping biedt zoals eerder genoemd veel mogelijkheden! Qua indeling is de huidige situatie zeer gemakkelijk aan te passen. Middenin ligt na de vide de overloop, met hier rondom een grote ruimte die nu dienstdoet als slaapkamer. Deze is eenvoudig te splitsen door bijvoorbeeld een badkamer middenin te plaatsen en twee slaapkamers aan weerszijden te creëren. Daarmee kan het vrij eenvoudig als eengezinswoning in gebruik worden genomen.

De tuin ligt rondom en heeft met 483 m2 eigen grond meerdere heerlijke zithoeken. Vanaf de oprit is de garage te bereiken aan de linkerzijde en is de achterom gelegen. In de linkerhoek van de tuin staat de houten berging. Hierna volgt een brede en groene tuin, waar tot laat van de Zeeuwse zon genoten kan worden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1996
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  128 m²
 • Perceelsoppervlakte
  483 m²
 • Inhoud
  495 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.