Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Oudedijk 2

KORTGENE
Icon
114 m²
Icon
kamers
€ 950.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Unieke kans: sfeervolle woonboerderij gelegen op 16.710 m² eigen grond en een royale schuur!

Deze charmante woning is omgeven door een weiland, wat een uitstekende kans biedt voor liefhebbers van het buitenleven, kleinvee, of paardenliefhebbers. Het uitgestrekte perceel is perfect geschikt voor het houden van dieren en biedt eindeloze mogelijkheden voor degenen die dromen van een landelijke levensstijl.

De kroon op dit landelijke juweel is de ruime schuur die op het terrein staat. Deze schuur is ideaal voor het creëren van stallen voor uw paarden of het huisvesten van kleinvee.
Echter zijn de mogelijkheden hier eindeloos en kunt u uw eigen visie realiseren, of het nu gaat om het opzetten van een werkplaats, een kunststudio of traditiegetrouw een opslagruimte voor landbouwapparatuur.

Deze fantastische woning is gelegen in Zeeland, in het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met een uitstekend voorzieningenniveau, leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Stedelijke voorzieningen vindt u op korte afstand in steden als Goes, Zierikzee en Middelburg. Hier te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

Indeling:

Bij binnenkomst in deze charmante woonboerderij wordt u verwelkomd door een hal met authentieke plavuizen, die direct de warme en karakteristieke sfeer van het huis uitstralen. Vanuit de hal zijn de diverse leefruimtes te bereiken.

Aan de linkerkant vindt u de eetkamer, die naadloos overgaat in de ruime en gezellige woonkamer. Deze open verbinding zorgt voor een harmonieuze indeling, perfect voor zowel diners als grotere gezelschappen.

Aan de rechterkant van de hal bevindt zich een multifunctionele ruimte. Deze kan dienen als slaapkamer, maar is ook ideaal te gebruiken als thuiswerkplek of kantoor. Zo biedt het huis flexibiliteit in gebruik, afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Aan het einde van de hal treft u de keuken aan. Deze is kleiner maar functioneel, met voldoende opbergruimte en moderne gemakken. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de badkamer, die zowel praktisch als stijlvol is ingericht.

Verdieping:

Op de bovenverdieping wordt u direct verwelkomd door de prachtige draagconstructie en balken die de authentieke charme van de boerderij benadrukken. Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers. Dankzij de royale afmetingen van de verdieping is het eenvoudig om, indien gewenst, meerdere slaapkamers te creëren. Zo biedt deze verdieping volop mogelijkheden om de ruimte naar eigen wens en behoefte in te delen.

Tuin:

Gezellige zithoekjes.
Verspreid over de tuin vindt u diverse uitnodigende zithoekjes, perfect om te ontspannen en te genieten van uw omgeving. Hier kunt u in alle rust een boek lezen of gezellig samenzijn met vrienden en familie. De volwassen bomen bieden niet alleen schaduw, maar ook een overvloed aan sierfruit en druiven die de tuin een speelse en levendige uitstraling geven.

Praktische bergingen.
Handige bergingen zijn discreet geïntegreerd in de tuin, waardoor u voldoende ruimte heeft om tuingereedschap en andere benodigdheden netjes op te bergen.

Adembenemend uitzicht op het polderlandschap.
Waar u ook staat in deze prachtige tuin, u wordt altijd getrakteerd op een uitzicht over het polderlandschap.

Deze tuin is een plek die u echt zelf moet ervaren om de ware pracht ervan te begrijpen en is moeilijk in woorden te vangen.

Grijp deze kans om uw droom van het landelijke leven waar te maken, of om uw creatieve ideeën tot leven te brengen in de ruime schuur. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek hoe deze woning aan al uw wensen kan voldoen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt een bankgarantie cq waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule en een (algemene) asbestclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 950.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  16710 m²
 • Inhoud
  423 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.