Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Westdijk 1b

KORTGENE
Icon
135 m²
Icon
kamers
€ 635.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Vrijstaande woning gebouwd op 610 m² eigen grond met een prachtig uitzicht en een zwembad!

Algemeen:
Zowel permanent als deeltijdbewoning
C.V. Installatie (Intergas,2017)
2 airco’s
WTW
Vloerverwarming (zowel begane grond als verdieping)
12 zonnepanelen
Domoticasysteem
Warmtepomp (zwembad).

Deze woning is gelegen in Zeeland, in het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Nationaal Park Oosterschelde en het Noordzeestrand, wat bekend staat om haar prachtige natuur en vele recreatiemogelijkheden, bevinden zich op fietsafstand. Watersporters, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is er de gewoonste zaak van de wereld. Goes en Zierikzee zijn leuke steden en bereikbaar binnen 15 autominuten. Resumerend: hier te kunnen wonen betekent elke dag genieten.

Bij aankomst parkeert u uw auto moeiteloos op de eigen oprit, waarna u de woning binnenstapt. U komt in de ruime hal met aan de linkerzijde een multifunctionele kamer. Deze ruimte kan dienen als een extra slaapkamer of als een rustige kantoorruimte voor thuiswerken. Direct daarnaast bevindt zich een moderne badkamer, compleet met alle voorzieningen.
Aan de rechterzijde van de hal vindt u de meterkast en een keurig afgewerkte toiletruimte. Hier heeft u ook toegang tot de inpandige garage.
Loop door naar de achterzijde van het huis en laat u verrassen door de open en lichte ruimte die u daar aantreft. De keuken, uitgerust met een stijlvol kookeiland, biedt alle mogelijkheden voor culinaire hoogstandjes en gezellige diners. De aangrenzende woonkamer nodigt uit tot ontspanning, met grote ramen die een prachtig vrij uitzicht bieden op de achtertuin.

Wanneer u de trap opgaat naar de verdieping, treft u daar drie ruime slaapkamers aan. De masterbedroom is voorzien van een luxe walk-in closet waar u al uw kleding en accessoires gemakkelijk kunt opbergen. De twee slaapkamers aan de achterzijde van het huis bieden een prachtig uitzicht op de omgeving, waardoor elke ochtend een genot is om wakker te worden.
De badkamer op deze verdieping is van alle gemakken voorzien. Een ruim ligbad, inloopdouche en het tweede toilet zorgen voor extra comfort en gemak voor het hele gezin.

De tuin ligt perfect op het westen, wat betekent dat u volop kunt profiteren van de middag- en avondzon. Ideaal voor zonnige zomerdagen en ontspannen avonden met uitzicht over het polderlandschap.
En als kers op de taart: het zwembad in de achtertuin. Stel u voor, zonnige zomerdagen doorbrengen met een verfrissende duik of ’s avonds ontspannen aan het water na een lange dag. Dit zwembad maakt van uw tuin een eigen luxe resort, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 635.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2016
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceelsoppervlakte
  610 m²
 • Inhoud
  548 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Vrij uitzicht
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.