Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Westerzicht 597

VLISSINGEN
Icon
54 m²
Icon
kamers
€ 175.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Aan een rustig woonerf gelegen leuk “starters” appartement in de wijk Westerzicht. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen zoals winkels, open baar vervoer en scholen aanwezig. Ook het buitengebied, de Boulevard, het strand van Vlissingen en de uitvalswegen zijn op korte afstand, kortom een leuk appartement gelegen op een prima plek! Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich het ruime terras (ca. 21 m²) met vrij uitzicht over het openbaar groen.

Indeling:

Begane grond:
Via de oprit kom je bij de entree van het appartement en onder de trap van het appartement van de eerste verdieping bevindt zich een kleine bergruimte. Via de entree kom je in de hal en deze biedt toegang tot een ruime inpandige berging, de badkamer en de woonkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel met badmeubel en het toilet. De lichte woonkamer is extra ruim door de gerealiseerde uitbouw en heeft nu een oppervlakte van ca. 22 m². Vanuit de woonkamer zijn de slaapkamer, de keuken en het ruime terras bereikbaar. De keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een oven, afzuigkap, koelkast, vier pits gaskomfoor en vaatwasser. Zowel de opstelling van de cv-ketel als de wasmachineaansluiting bevinden zich ook in de keuken. De ruime slaapkamer (ca. 13 m²) is gelegen aan de achterzijde en vanuit hier heb je ook toegang tot de badkamer. Ook is er een ruime vaste kast aanwezig.

Verder beschikt het appartement nog over een gemeenschappelijke berging en deze biedt voldoende ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een fiets of scooter.

Algemeen:
– Recent uitgebouwd appartement,
– Nette badkamer,
– Nette keuken voorzien van inbouwapparatuur,
– Bijdrage VVE bedraagt ca. €120,- per maand,
– Ruim terras van ca. 21 m²,
– Gemeenschappelijke berging,
– Parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Ruime inpandige berging,
– Aan de achterzijde vrij uitzicht,
– Vloerverwarming,
– Woonoppervlakte ca. 54 m².

Om een goede indruk van deze leuke benedenwoning te krijgen nodigen wij je graag uit voor een bezichtiging. Je kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118-689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventuele asbest.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1978
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  54 m²
 • Inhoud
  160 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.