Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Sint Eustatiuslaan 14

VLISSINGEN
Icon
126 m²
Icon
kamers
€ 519.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Deze prachtige vrijstaande woning biedt alles voor comfortabel en veelzijdig wonen. Deze ruime woning beschikt over onder meer vier fijne slaapkamers, ideaal voor het hele gezin. De volledig kunststof kozijnen zorgen voor een moderne uitstraling en onderhoudsvriendelijkheid. De gezellige houtkachel in de woonkamer creëert een warme en sfeervolle ambiance, perfect voor de koudere maanden. Daarnaast heeft de woonkamer openslaande deuren naar de royale tuin, waardoor u de buitenruimte eenvoudig bij uw woonruimte kunt betrekken.

Gelegen op een royaal perceel van 572 m² biedt de tuin volop mogelijkheden voor ontspanning en buitenleven. Een uniek aspect van deze woning is de aangebouwde vakantiewoning, compleet met eigen entree, tuin en terras. Dit biedt talloze mogelijkheden, of het nu gaat om gasten, verhuur, of als zelfstandige woonruimte voor een oudere inwonende of studerende kinderen.

De woning is ideaal gelegen nabij de Boulevard, het strand en de zee, zodat u volop kunt genieten van alles wat Vlissingen te bieden heeft. De rustige en kindvriendelijke buurt biedt alle benodigde voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer op korte afstand. Bovendien bent u binnen enkele minuten in het bruisende stadscentrum, zodat u kunt profiteren van zowel stads- als strandleven.

Algemeen:
– Ruim perceel van 572 m²,
– Ruime oprit voor twee auto’s,
– Kunststof kozijnen,
– Diverse bergingen,
– Vakantiewoning met goede verhuurmogelijkheden,
– Houtkachel,
– Aparte bijkeuken,
– Opbrengst zomerwoning ca. €20.000,- per jaar,
– Nabij strand, zee en Boulevard.

Deze bijzondere woning nodigt zeker uit tot een bezichtiging. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 0118 689000 of stuur ons een mail.
Ervaar zelf de unieke sfeer en de vele mogelijkheden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 519.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  126 m²
 • Perceelsoppervlakte
  572 m²
 • Inhoud
  475 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.