Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Vebenabos 29

KOUDEKERKE
Icon
145 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Recreëren op één van de mooiste locaties aan de Zeeuwse kust? Wij bieden u deze royale, moderne, luxe en vrijstaande recreatiewoning met vier slaapkamers in het sfeervolle park Vebenabos aan. Gelegen in het prachtige buurtschap Dishoek. Gesitueerd onderaan de duinen op 200 meter van de zee en de prachtige Walcherse natuur als buurman. Rust, vrijheid en ruimte gaan hier hand in hand. Graag ontvangen wij u op deze toplocatie. Een echte parel aan de Zeeuwse kust.

WONEN
De woning, in 2010 nagenoeg opnieuw gebouwd, is gesitueerd op een goede locatie in het park. Het geheel grenst aan het groen en een kleinschalige speelweide waar vanuit de woning een mooi zicht op is. Door deze ligging is er een ruime afstand ten opzichte van omliggende woningen. Vind u privacy en rust belangrijk? Kom dan zeker kijken.

Luxe en ruimte zijn de kernwoorden voor de woning. De begane grond bestaat uit een ruime woonkamer, luxe keuken, slaapkamer, badkamer en een inpandige berging. Blikvanger in de woonkamer is de riante gashaard. Rondom deze haard is het heerlijk vertoeven op een winterse dag, terwijl het in de zomer, maar eigenlijk ook het hele jaar door, genieten is in en rondom de woning. De Bulthaup keuken beschikt over een vijf pits gaskookplaat, koelkast, vrieskast, combi oven, vaatwasser en een afzuigkap.

SLAPEN & ONTSPANNEN
Ook de slaapkamer op de begane grond is ruim van opzet, ca. 14m², en voorzien van een eigen badkamer met wastafel en douche. Verder is er een separaat toilet en een praktische berging met cv-opstelling en witgoed aansluitingen.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer. (Dak)ramen zorgen voor voldoende daglicht. Ontspannen? De badkamer leent zicht hier, vanwege het royale ligbad, uitstekend voor. Bij elkaar is er plaats voor maar liefst acht personen. Een echt familiehuis!

RONDOM DE WONING
Het geheel is gesitueerd op een kavel van 209m² erfpachtgrond en kent een goede zon ligging.
Rondom de woning bevindt zich voldoende grond die in bezit is van de erfverpachter maar in de praktijk wel gebruikt kan worden als zitplaats. Op het terras en in de tuin waant u zich in een oase van rust en vrijheid. De auto parkeert u voor het huis, hier is plaats voor twee of drie auto’s.

ALGEMEEN
-Erfpachtcanon bedraagt momenteel € 1.875,- per jaar, deze canon is bedoeld voor het onderhoud van het park en dient betaald te worden aan de erfverpachter Stichting Vebenabos. De jaarlijkse exploitatierekening dient met verlies noch winst te worden afgesloten.
-Genoemde canon wordt iedere vijf jaar herzien, de erfpacht is eeuwigdurend.
-Bij verkoop wordt het perceel door Stichting Vebenabos opnieuw ingemeten, de kosten bedragen ca. € 250,-, deze komen voor rekening van koper
-Het geheel wordt aangeboden inclusief het grootste deel van de inventaris met uitzondering van wat persoonlijke zaken.
-Oplevering in onderling overleg.

DISHOEK
Dishoek ligt in een smalle, maar prachtige strook natuur met duinen en bossen die een natuurlijk decor voor het achterland vormt. Uitermate geschikt voor een heerlijke kustwandeling of fietstocht. Onthaasten gaat hier vanzelf. De zeeuwse parel aan het zonnigste zuidstrand van Nederland. Genieten begint hier: onder aan de duinen van Dishoek. Prachtige stranden aan uw voeten. Branding en een zilte bries strelen de zintuigen. Heerlijk uitwaaien langs de vloedlijn; de kinderen kunnen er veilig zwemmen, schelpen en garnaaltjes zoeken, vliegeren en zandkastelen bouwen. Vebenabos heeft de beschikking over een supermarkt. Het Vebenabos is ook een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Veere, Vlissingen, Middelburg en het bourgondische België.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  145 m²
 • Perceelsoppervlakte
  209 m²
 • Inhoud
  529 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.