Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Van Dishoeckstraat 58

VLISSINGEN
Icon
64 m²
Icon
kamers
€ 150.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Dit ruime appartement van ca. 64m² is gelegen op de tweede verdieping en heeft als extra een balkon aan één van de slaapkamers. Het appartementencomplex bevindt zich aan de rand van het centrum van Vlissingen. Het appartement omvat een mooie woonkamer van ca.25m² met aansluitend een halfopen keukenruimte, twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan er één met balkon en een praktisch ingedeelde badkamer welke nog naar eigen inzicht is in te delen. U heeft al uw voorzieningen binnen handbereik en u zit zo op de uitvalswegen naar de A58 of op de boulevard.

INDELING
U komt binnen via een centrale hal en vanuit daar heeft u toegang tot de trap en lift naar uw eigen entree. Via deze entree heeft u toegang tot de lichte woonkamer met half-open keukenruimte, de woonkamer heeft zicht op het binnenplein en de middag- of avondzon. De keuken is eenvoudig van uitvoering en dus nog naar eigen wens in te richten. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en hebben beide voldoende daglicht toetreding. De kleinste slaapkamer heeft als extra een uitwendig balkon welke is gericht op de ochtendzon. De berging van ca. 4m² is inpandig te bereiken via een gemeenschappelijke deur, daarna kunt u via een af te sluiten deur uw eigen berging bereiken. Er is de mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats welke is gelegen aan de achterzijde van het complex, deze mogelijkheid is er alleen voor bewoners van het appartementencomplex.

Algemeen:
– Prima locatie aan de rand van het centrum van Vlissingen,
– Inpandig en af te sluiten berging ca. 4m²,
– Uitvalswegen richting A58 direct te bereiken,
– Nabij alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, cafés en bushaltes,
– Opstalverzekering via VVE,
– Mogelijkheid tot het kopen van een parkeerplaats, gelegen aan de achterzijde van het complex.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom, geen eigen bewoning en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 150.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1982
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  64 m²
 • Inhoud
  208 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler huur
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.