Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Tramstraat 13B

KOUDEKERKE
Icon
175 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op zoek naar een vrijstaande woning met een spannende indeling en veel ruimte? Dan is dit uw kans, kom kijken en ervaar deze woning. Tramstraat 13B is gelegen aan een straat welke u leidt naar het Dorpsplein van Koudekerke. Deze woning is een zogeheten multi-level woning waarbij de oorspronkelijke garage zich inpandig onder de keukenruimte bevindt. De woning biedt ruimte aan vier slaapkamers, tuingerichte woonkamer, royale keukenruimte en een op het zuidoosten gelegen achtertuin welke is voorzien van een stenen berging. Het totale perceel eigen grond meet 286m² en heeft een vrije achterom.

WONEN/ SLAPEN
U komt binnen via de entree welke u toegang geeft tot de hal naar de woonkamer, toilet, stook- en wasruimte en royale berging. In de loop der tijd is er aan de rechterzijde van de woning bergruimte gecreëerd door middel van een het overkappen van de tussenruimte met de buren, deze ruimte is inpandig te bereiken. Via de trapopgang in de hal kom u terecht in de woonkamer, deze is voorzien van grote raampartijen en twee openslaande tuindeuren naar het terras en groen aangelegde achtertuin. De royale keukenruimte is dus gelegen boven de oorspronkelijke garage en biedt ruimte aan een T-vormige keukenopstelling met tafel en een werkruimte. De twee slaapkamers gelegen boven de woonkamer zijn voorzien van een achterdeur welke toegang biedt tot een balkon met zicht op de achtertuin. Via de trap met overloop komt u terecht op de bovenste verdieping waar zich de overige twee slaapkamers en de badkamer bevinden. De badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet, douche, bidet en wastafel met meubel. Kortom een woning met ruimte en mogelijkheden.

TUIN
De groen aangelegde achtertuin biedt voldoende ruimte om uw eigen creatieve indeling ervan te maken. Halverwege de tuin staat er nog een ruime stenen berging en een vrije achterom dit door middel van een recht van overpad. Vanaf het terras, welke aansluitend op de woonkamer is gelegen, loopt u met een trapje richting de iets dieper gelegen volledig omheinde achtertuin. Dit biedt voldoende privacy om op elke moment van de dag in de zon of schaduw te zitten. De voortuin biedt plaats aan één of twee parkeerplaatsen en is daardoor praktisch en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

GOED OM TE WETEN
-Speelse woning met veel mogelijkheden.
-Centrale verwarming en warm water d.m.v. Bosch HR35 ketel uit 2007
-Op het zuidoosten gelegen achtertuin
-Oplevering in onderling overleg, dit kan spoedig.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.360 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.B

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1960
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  175 m²
 • Perceelsoppervlakte
  286 m²
 • Inhoud
  570 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.