Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Steenhuisstraat 27

VLISSINGEN
Icon
97 m²
Icon
kamers
€ 195.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Woning zoekt nieuwe bewoner met twee rechterhanden. De ruime praktische gezinswoning staat dicht bij vele voorzieningen en is voorzien van lichte woonkamer, drie slaapkamers en op een westen gelegen achtertuin met stenen berging. Voorzieningen zoals een supermarkt, huisarts en dergelijke bevinden zich op korte afstand. Daarnaast staat u snel in de binnenstad van Vlissingen en zijn de kust en de boulevard met het strand vlot bereikbaar. Kortom een prima woonlocatie.

Begane grond:
Vanuit de entree heeft u toegang tot trapopgang, toilet, lichte diepe woonkamer en keukenruimte. De ruime woonkamer van ca. 35m² is licht te noemen vanwege de raampartijen en de openslaande tuindeuren. In de keukenruimte bevindt zich een eenvoudige keukenopstelling welke nog naar eigen wens is in te richten. Via de keukenruimte heeft u toegang tot de tuin welke op het westen gelegen en voorzien van een stenen berging.

Eerste verdieping:
Op de ruime overloop bevindt zich de toegang tot de drie slaapkamers, de nette badkamer, CV opstelling en de witgoedaansluiting. De moderne badkamer is betegeld en voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. Via een vlizotrap heeft u toegang tot de zolderverdieping waar u over de volledige diepte van de woning genoeg bergruimte heeft.

Uitgelicht:
-Op het westen gelegen achtertuin met stenen berging;
-Ruime woning met doorzon woonkamer en drie slaapkamers;
-Moderne badkamer voorzien van ligbad, ruime inloop douche, toilet en wastafel met meubel;
-Verwarming alsmede warm water door middel van een Remeha Quinta uit 2004;
-Oplevering in overleg, korte termijn mogelijk.

Om een goede indruk van deze ruime eengezinswoning te krijgen nodigen wij u graag uit bij het OPEN HUIS d.d. 6 juni a.s. van 14.30 tot 15.30 uur. Graag aanmelden hiervoor via info@sinke.nl.

Goed te weten:
In de koopovereenkomst zal standaard een bankgarantie cq. waarborgsom worden opgenomen van 10% van de koopprijs. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris tevens zal o.a. een uitgebreide ouderdomsclausule, asbestclausule en een geen-eigen-bewoning-door-verkoper-clausule worden opgenomen en zal door verkoper een notaris worden aangesteld voor de overdracht van de woning. De koper heeft zelf de keus in het kiezen van een notaris voor het vestigen van een hypotheek.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Onder bod
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1931
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  97 m²
 • Perceelsoppervlakte
  110 m²
 • Inhoud
  344 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.