Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Stationsstraat 20

KOUDEKERKE
123 m²
kamers
€ 415.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Dit is echt een verrassend huis wat u echt gezien moet hebben. Gelegen op een rustige en leuke woonlocatie aan één van de meest karakteristieke straten van Koudekerke. Blikvangers zijn de diepe en zonnige achtertuin, de woonkeuken en de aangebouwde veranda. In 2005 is deze woning in zijn geheel vergroot en gerenoveerd en toch zijn een aantal fraaie elementen uit het verleden bewaard gebleven. Ook op de eerste verdieping zijn er drie goed bruikbare slaapkamers aanwezig. Kortom een complete woning op een mooie woonlocatie met fraaie tuin. We ontmoeten u graag.

WONEN
Woonkamer en woonkeuken vormen samen maar liefst circa 52m² aan leefruimte. Daarmee is duidelijk dat dit forse ruimtes zijn die op een natuurlijke manier met elkaar verbonden zijn. De keuken is ruim van opzet en voorzien van een kookeiland en onder ander een inductie kookplaat met wokpit, vaatwasser, oven en een koel-vries combinatie. Blikvanger in de woonkamer is de houtkachel, welke ter overname wordt aangeboden. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht richting de achtertuin.

De aangebouwde veranda is geheel afsluitbaar en daarmee is het van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar een heerlijke verblijfsruimte. Deze ruimte is meteen de verbindingsruimte met de achtertuin. Verder is er op de begane grond een ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een toilet.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer, toiletruimte en een wasruimte aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde is zeer ruim van opzet en ook de twee andere slaapkamers zijn van een prima formaat. In het hart van de verdieping bevindt zich een badkamer met douche en dubbele wastafel. Er is een separate toiletruimte en tevens ook een ruimte die momenteel dienst doet als wasruimte. Via een zoldertrap is de ruime bergzolder met cv-opstelling bereikbaar.

TUIN
De al eerder genoemde tuin is verzorgd aangelegd. Beukhagen zorgen voor een natuurlijke afscheiding en verder is er een afwisseling van gras en terras. Door ligging op het westen is er een goede zonligging. Achterin de tuin staat een hardhouten berging, ideaal voor het opslaan van tuinspullen. Via een poort aan de zijkant van de woning is de tuin ontsloten.

ALGEMEEN
-13 zonnepanelen uit 2020, in 2023 goed voor een opbrengst van ca. 4000 KwH.
-Nagenoeg volledig geïsoleerd, energielabel A!
-Voorzien van kunststof kozijnen met HR glas.
-Buitenzonwering
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.425 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum op loop afstand. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 415.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1905
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  123 m²
 • Perceelsoppervlakte
  306 m²
 • Inhoud
  475 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.