Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Soetelaer 9

KORTGENE
Icon
160 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Beter dan nieuw! Volledig energieneutrale, gasloze grote 2^1 kapwoning met uitgebouwde woonkamer, zwembad, veranda en fikse tuin. Rust, ruimte, schone lucht, veel fraaie natuur alsmede prima voorzieningen (waaronder een basisschool) in de directe omgeving en een goede bereikbaarheid; dat zijn hier de kernwoorden.

Deze fantastische woning is gelegen in Zeeland, in het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met een uitstekend voorzieningenniveau, leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Stedelijke voorzieningen vindt u op korte afstand in vriendelijke stadjes als Goes, Zierikzee en Middelburg. Hier te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

U vindt deze woning in de Soetelaer. Dat is een fraaie woonstraat in een heerlijke, ruim opgezette nieuwbouwwijk (die inmiddels zojuist voltooid is) met veel groen en gesitueerd aan de rand van het dorp.

De indeling is als volgt: u parkeert op eigen terrein (met 2 auto’s) of gratis in een van de daarvoor bestemde insteekhaventjes.

Vervolgens komt u binnen in de hal met meterkast, garderobe, en toilet.

De gezellige woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer die een mooi contrast vormt met de strak gestucte wanden. Door de forse uitbouw aan de achterzijde is deze woonkamer plezierig royaal en kunt u er iedere meubelopstelling kwijt die u maar wenst. De openslaande tuindeuren voegen een extra dimensie toe aan het woongenot.

De open keuken aan de voorzijde heeft een zeer uitgebreide opstelling compleet met eiland en alle mogelijke inbouwapparatuur: combi stoomoven, combi magnetron-oven, ingebouwd koffiezetapparaat, vaatwasser, koelvriescombinatie, Quooker, Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging en wijnkoeler.

Via de woonkeuken komt u in de praktische bijkeuken (voormalige garage). Deze is voorzien van een achterdeur, een extra lichtkoepel en een kast met daarin de warmtepomp voor het zwembad. Het overige deel heeft een gemakkelijk toegankelijke elektrische garagedeur en is in gebruik als hobbyruimte.

Op de eerste verdieping is een overloop met toegang tot 3 mooie slaapkamers, alsmede een schitterende, ruime badkamer. De grote slaapkamer is tevens voorzien van een prachtige inloopkast. Deze badkamer beschikt over een 2e toilet, wastafelmeubel en een dubbele inloopdouche! (Deze is aangesloten op een 440ltr boiler zodat u altijd over voldoende warmwater beschikt).

Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Deze bestaat uit een grote open zolder met technische ruimte en wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde is een flinke dakkapel uitgevoerd in antraciet keralit. Hiermee is er meer dan voldoende ruimte gecreëerd om desgewenst extra kamers te realiseren.

Langs de garage ligt een pad met een afsluitbare poort voor een vrije achterom, zodat de tuin gemakkelijk te bereiken is.

Deze heerlijke tuin is op het westen gesitueerd dus heeft u tot laat in de avond zon. Daarbij een groot terras, zon- en schaduwplekken, grasveld en veranda. Een zwembad maakt het ideaalplaatje compleet. In de tuin overvalt u een heel vrij gevoel, het is er heerlijk vertoeven!

Algemeen:
Bouwjaar 2020.
Gasloos/energieneutraal (zelfs met zwembad).
Warmtepomp.
400 ltr boiler.
24 zonnepanelen.
Zwembad heeft eigen warmtepomp.
Vloerverwarming.
Luxe keuken.
Luxe badkamer.
Mechanische ventilatie.
Ramen/kozijnen volledig kunststof.
Ramen voorzien van HR+++ glas.

Kortom: een heerlijk huis, helemaal anno Nu! met vele extra’s, direct instapklaar, met veel ruimte en een grote tuin op een aantrekkelijk plekje.

Uw interesse is gewekt: de makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Wij helpen u graag en met plezier.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  2020
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  160 m²
 • Perceelsoppervlakte
  335 m²
 • Inhoud
  656 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.