Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Singel 113

VLISSINGEN
Icon
79 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

TE HUUR

Mooi en ruime hoekappartement gelegen op de middelste etage aan de rechterzijde van het complex, dit aan één van de mooiste groene Singels van Vlissingen. De woning omvat twee slaapkamers, een aan de voorzijde gesitueerde woonkamer met mooi zicht op de groenstrook van de Singel, dichte keuken met een praktische en eenvoudige keukenopstelling, ruim balkon en een nette badkamer met witgoedaansluiting. De locatie van het complex is ideaal omdat u binnen enkele minuten fietsen zich in het centrum of op de boulevard bevindt en alle mogelijke voorzieningen zijn dichtbij, tevens zit u binnen enkele minuten op de A58.

Entree
Het complex is op de begane grond voorzien van een afgesloten voordeur en intercom naar het appartement, zodat de deur voor bezoekers geopend kan worden vanuit de woning.

Wonen en slapen
U komt binnen via de ruime hal waar vanuit u toegang heeft tot elke ruimte in het appartement. De licht woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft mooi zicht op de groenstrook. De badkamer is praktisch en biedt ruimte aan een inloopdouche, wastafel met meubel en de witgoedaansluiting. Aan de achterzijde bevinden zich de dichte keukenruimte met een praktische keuken voorzien van oven, gaskookplaat en een koel-vries combinatie. Tevens bevindt zich hier de Nefit Proline CV opstelling welke het appartement voorzien van warm-water en verwarming. De twee slaapkamers zijn beide voorzien van een vast kast voor de nodige opbergruimte. Het balkon is te betreden via de beide slaapkamers en de keukenruimte. Hier kunt u heerlijk vertoeven in de namiddag- of avondzon.

Berging
Verder bevindt zich aan de achterzijde van het appartementen complex nog een stenen berging van ca. 6m².

Voorwaarden
Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van dit appartement, dan kunt u een huur-aanvraagformulier aanvragen via info@zwaanmakelaars.nl
De bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier (met bijlagen) door verhuurder.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.
Bij sleuteloverdracht betaalt u een waarborgsom van eenmaal de huur per maand aan verhuurder (te weten € 975,-). De huurprijs is exclusief gas, water en elektra en inclusief de servicekosten. De woning is per direct beschikbaar, en wordt in de eerste plaats verhuurd voor minimaal één jaar.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1952
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  79 m²
 • Inhoud
  250 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.