Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Reigershoutstraat 44

GRIJPSKERKE
122 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Vrijstaand en levensloopbestendig wonen op een rustige woonlocatie? Dan is dit echt een woning waar u moet komen kijken. De woning dient gemoderniseerd en aangepast te worden naar de wooneisen van deze tijd maar na modernisatie woont u hier op een prima en rustige woonlocatie. Daarnaast is het perceel goed afgestemd op de woning en is de woning ruimer dan u wellicht op het eerste gezicht vermoed. Vier slaapkamers, een ruime woonkamer, fijne garage en een achtertuin met de nodige privacy verhogen het wooncomfort. Van harte welkom voor een bezoek op locatie.

WONEN EN SLAPEN
De doorzonwoonkamer is circa 27m² groot en voorzien van diverse raampartijen waardoor er veel daglichtinval aanwezig is. Aansluitend aan de woonkamer is er momenteel een dichte keuken. Door deze samen te voegen met de woonkamer kan er een riante leefruimte ontstaan. Momenteel is de keuken voorzien van een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

De centrale hal is de verdeelruimte van de woning. Via deze ruimte zijn alle zijn alle ruimtes op de begane grond te bereiken, daarnaast treft u een trap naar de eerste verdieping. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is ruim bemeten. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douche en wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, beiden voorzien van bergruimte. De overloop is voorzien van een cv-opstelling. In onze ogen is het een goed idee om op de verdieping, aan de achterzijde, één of twee dakkapellen te plaatsen. Dit is niet persé nodig voor de hoogte maar het zal wel zorgen voor meer effectieve leefruimte en meer daglichttoetreding.

GARAGE EN TUIN
De garage is voorzien van water, elektra en verwarming. In totaal is deze circa 17m² groot, voorzien van een garagedeur en een loopdeur naar de tuin. De tuin is voorzien van bestrating en diverse soorten aan groen. De achterburen bevinden zich op relatief grote afstand waardoor er in de achtertuin de nodige privacy is. Er is altijd wel een plekje in of juist uit de zon te vinden. Aan de voorzijde is er een handige oprit en tevens is er aan de straat voldoende parkeergelegenheid.

Om u alvast een idee te geven van een mogelijke alternatieve inrichting hebben we naast de huidige plattegrond ook een aangepaste plattegrond van de begane grond en de eerste verdieping aan de presentatie toegevoegd.

ALGEMEEN
-Deels voorzien van dubbele beglazing.
-Verouderde cv-ketel.
-Betonnen begane grondvloer, houten verdiepingsvloer.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op korte termijn.

OMGEVING
Grijpskerke is centraal gelegen op Walcheren. Op het dorp is een huisarts, basisschool, kapsalon en dergelijke aanwezig. Plaatsen als Middelburg en Domburg zijn binnen 10 autominuten te bereiken. De dorpsgemeenschap is actief en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waaronder de jaarlijkse bazaar. Daarnaast staat u lopend of op de fiets zo in het prachtige buitengebied met al haar wandel en fietspaden. Strand, zee en duinen zijn binnen tien minuten bereikbaar.

INTERESSE?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  122 m²
 • Perceelsoppervlakte
  403 m²
 • Inhoud
  495 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Grijpskerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.