Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Reedulf 14

KORTGENE
Icon
116 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgevers mogen wij u deze mooie geschakelde woning met karakteristieke rieten kap aanbieden.

Algemeen:
Begane grond voorzien van vloerverwarming
Energielabel A
8 zonnepanelen
Tuindrainage
Riante carport (38 m²).

Deze fantastische woning is gelegen in Zeeland, in het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met een uitstekend voorzieningenniveau, leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Stedelijke voorzieningen vindt u op korte afstand in steden als Goes, Zierikzee en Middelburg. Hier te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

Parkeren mag geen probleem zijn: deze woning biedt niet één, maar twee parkeerplaatsen op eigen terrein, zodat u altijd verzekerd bent van een plek voor uw voertuig. Bovendien is er de mogelijkheid om te parkeren onder de carport, waardoor uw auto beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

Begane grond:
Via de keurig verzorgde voortuin betreedt u de hal/entree, waar tevens de meterkast, garderobe en toiletruimte gesitueerd zijn. Door de hal betreedt u de ruime woonkamer, uitgerust met vloerverwarming, openslaande deuren naar de tuin en een overvloed aan natuurlijk licht. De woonkamer vormt het hart van deze woning met centraal geplaatst een sfeervolle gashaard. De huidige eigenaren hebben ervoor gekozen de garage bij de woning te betrekken waardoor een riante woonkeuken met zitgedeelte is ontstaan. Deze ruimte is zorgvuldig ontworpen en biedt een uitgebreide selectie aan moderne keukenapparatuur, waaronder een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. Geen enkel detail is over het hoofd gezien, met zelfs een handige apothekerskast om al uw voorraad netjes en georganiseerd te houden. Via de keuken is er tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Met een trapopgang in de woonkamer welke is afgewerkt met een op maat gemaakte deur, wordt de verdieping bereikt, waar twee royaal bemeten slaapkamers en de badkamer hun toevlucht vinden. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een op maat gemaakte kledingkast met 3 schuifdeuren. De badkamer, ruim van opzet, omvat een wastafel, douche en een toilet.

Bergzolder:
Via de vlizotrap op de overloop bereikt u de zolderverdieping, handig als opbergmogelijkheid en tevens de opstelplaats van de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen.

De achtertuin is ideaal gesitueerd op het oosten, waardoor u kunt kiezen tussen zon en schaduw gedurende de dag. Er zijn verschillende gezellige zithoekjes, perfect om te ontspannen en te genieten van uw buitenruimte. De prachtige pergola, bedekt met kleurrijke blauwe regen, is de eyecatcher van de tuin. Praktisch is de houten berging voor het opbergen van tuinmateriaal of het plaatsen van uw fietsen. Aan de achterzijde van de woning wordt de tuin begrensd door een watergang.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Geschakelde woning
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  2018
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  116 m²
 • Perceelsoppervlakte
  400 m²
 • Inhoud
  440 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.