Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Molenstraat 75+ A + B

VLISSINGEN
Icon
138 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever bieden wij dit beleggingspand aan. Het geheel bestaat uit drie (verhuurde) appartementen van ca. 43m² t/m 51m². Het gehele object wordt in één geheel te koop aan geboden.

Ligging:
Gelegen op een gunstige, centrale maar toch rustige locatie in het centrum van Vlissingen. Nabij voorzieningen zoals winkels en boulevard.

Kenmerken:
– 3 verhuurde appartementen
– Per eind september 2020 komen de appartementen vrij
– Het appartement op de begane grond beschikt over een afgesloten tuin op het zuidwesten
– Aangezien de appartementen gemeubileerd en inclusief inventaris worden verhuurd worden deze zaken meeverkocht.
– Mechanische ventilatie in de natte ruimten en iedere keuken is voorzien van een moderne keramische kookplaat
– In 1989 is het oorspronkelijke woonhuis gesplitst in drie zelfstandige appartementen met elke een eigen badkamer, toilet en keuken. Alleen de hal is gezamenlijk. Van de verbouwing zijn bouwtekeningen, technische details en begrotingen aanwezig. Uiteraard is de verbouwing uitgevoerd conform de toen geldende bouwbesluit normen.

Molenstraat 75 – woonoppervlakte ca. 51m², huidige bruto huur € 930,- per maand.
Appartement begane grond: entree, woonruimte met aan de voorzijde een keukenblok. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. De voormalige bijkeuken is momenteel in gebruik als slaapkamer. Verder is er een nette badkamer met douche en een separaat toilet

Molenstraat 75 a -woonoppervlakte ca. 43m², huidige bruto huur € 920,- per maand.
Appartement eerste verdieping: entree, woonruimte met aan de voorzijde een keukenblok en een portaal, badkamer met douche en separaat toilet. De woon- en slaapkamer zijn gecombineerd. Op de overloop is er nog een handige bergkast met wasmachineaansluiting en boiler opstelling ten behoeve van de drie appartementen.

Molenstraat 75 b – woonoppervlakte ca. 44m², huidige bruto huur € 900,- per maand.
Appartement tweede verdieping: entree, woonruimte met aan twee zijden een keukenblok. De woon- en slaapkamer zijn gecombineerd. Verder is er een nette badkamer met douche en een separaat toilet. Op de overloop is er nog een handige bergkast met wasmachineaansluiting en cv opstelling ten behoeve van de drie appartementen.

Huurgegevens:
De totale actuele huur van de thans verhuurde registergoederen bedraagt tot einde september 2020 € 24.184,-. In deze huren zitten ook de vergoedingen voor het gebruik van de inventaris, schoonmaak, internetabonnementen en gas, water en elektra.

Zekerheidstelling
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.
Milieu/ondergrondse tank(s)/asbest:
Van de objecten is milieu informatie uit Nazca en bodemloket beschikbaar.

Asbest:
In de registergoederen kan asbesthoudende materialen zijn verwerkt. Er is geen asbestrapportage aanwezig.

Overdrachtsbelasting en BTW:
Ter zake van de levering van de onroerende zaak is door koper geen omzetbelasting (BTW) maar wel overdrachtsbelasting (2%) verschuldigd.

Verhuurdersheffing:
Verhuurders die meer dan 50 huurwoningen bezitten, betalen een heffing over de WOZ-waarde van de huurwoningen. Het gaat hierbij om huurwoningen waarvan de huur niet hoger is dan € 720,42 per maand (prijspeil 2019). In 2019 is de verhuurderheffing 0,561%.

Staat van oplevering:
Het gehele object wordt te zijner tijd in de staat waarop het zich dan bevindt (as is where is) geleverd.

As is where is:
De verkoper geeft geen enkele garantie omtrent de milieukundige, bouwkundige en technische staat van de registergoederen. Koper zal de verkoper dan ook vrijwaren in de leveringsakte voor alle aanspraken ten aanzien van de milieukundige, bouwkundige en technische staat. Koper heeft op aanvraag alle relevante informatie ontvangen, daarvan kennis kunnen nemen en verklaart daarmee volledig in te kunnen stemmen. Alle gevolgen voortvloeiende uit deze informatie komen geheel voor rekening en risico van koper en koper kan verkoper nimmer daarop aanspreken.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de registergoederen te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  138 m²
 • Perceelsoppervlakte
  92 m²
 • Inhoud
  525 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Gasboiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.