Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Marnixplein 29

VLISSINGEN
98 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Deze woning moet u echt aan de binnenkant zien. Kom verder kijken en laat u verrassen.

Gelegen op een leuke locatie aan het fraaie Marnixplein met een tuin op het zuiden ligt deze zeer goed afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde woning. Het geheel bestaat uit een onder andere een open keuken, fraaie badkamer, diepe tuin en veranda.

WONEN
Afgelopen jaren is de woning voorzien van een modern jasje, maar toch is de stijl van de woning goed bewaard gebleven. Fraaie elementen zijn de en suitedeuren tussen keuken en woonkamer, het balkenplafond en karakteristieke plavuizen.
De keuken is voorzien van een fraai gasfornuis met oven. In de uitbouw is een bijkeuken gecreëerd en zijn de voorbereidingen getroffen voor een tweede, echte badkamer met plaats voor een toilet, wastafel en bad. Verder is er op de begane grond nog een toilet en riante trapkast.

SLAPEN EN MEER
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is voorzien van twee handige inbouwkasten. De badkamer is luxe te noemen, voorzien van een ruime inloopdouche en wastafel. Vanaf de overloop is er via een vlizotrap toegang tot de grote bergzolder. Met wat creativiteit is hier mogelijk een vierde (slaap)kamer te creëren.

TUIN
Pluspunt is de zonnige achtertuin. Aan de achterzijde ontbreekt het aan directe bebouwing waardoor er een hoge mate aan privacy is. De tuin is verzorgd aangelegd, gelegen op het zuiden en voorzien van groen, terrassen en een veranda. Het niveauverschil geeft de tuin een speels karakter, tevens is er een vrije achterom.

Kortom een instapklare woning op een mooie woonlocatie.

IN HET KORT
-De aanbouw is voorzien van vloerverwarming
-Kunststof kozijnen aan de achterzijde m.u.v. één slaapkamerkozijn
-Keuken en badkamer circa 4 jaar oud.
-Complet elektra is vernieuwd
-Oplevering in onderling overleg

Vlissingen telt ongeveer 33.000 inwoners en de gehele gemeente zo’n 44.000. Het centrum van Vlissingen en de boulevard bevinden zich op fietsafstand. Vlissingen is een stad aan zee en heeft veel te bieden. Wat dacht u van de prachtige boulevard, de duinen en de stranden? Via de uitvalsweg A58 staat u binnen één uur in Roosendaal en of Antwerpen. Middelburg is binnen tien autominuten te bereiken, Goes in circa vijfentwintig minuten.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1955
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  98 m²
 • Perceelsoppervlakte
  164 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.