Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Loswal 0ong

KORTGENE
Icon
126 m²
Icon
kamers
€ 500.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Loswal 9 te Kortgene

Gelegen aan de jachthaven van Kortgene met directe toegang tot het Veerse Meer
Dubbele woonbestemming toegestaan: zowel permanent als recreatief.

Algemeen:
Ervaar de vrijheid van wonen aan het water met een eigen aanlegsteiger. Omdat de woning zowel permanent als recreatief gebruikt mag worden heeft u de keuze om de woning het hele jaar door te bewonen óf te gebruiken als tweede woning.

Indien u kiest voor permanente bewoning dan gaat u er wonen en recreëren tegelijk en heeft u het hele jaar door een heerlijk vakantiegevoel.
U loopt vanuit uw woonkamer direct uw eigen aanlegsteiger op. De steiger biedt plaats aan een boot met een lengte tot circa 9 meter.
Kinderen springen om te zwemmen direct van uw eigen steiger in het kwalitatief uitstekende water van het Veerse Meer.

De levendige dorpskern van Kortgene ligt op circa 5 minuten loopafstand en biedt tal van winkels (bakker, slager, supermarkt, woonwinkel etc.) voor uw dagelijkse boodschappen. Ook vind u er goede restaurants op diverse niveaus. De steden Goes en Zierikzee liggen beide op 15 minuten autorijden.

Indeling:
Begane grond
Aan de voorzijde van het woonhuis bevindt zich een aanbouw met de hal en de berging. De berging is ook direct van buitenaf bereikbaar. Verder in de hal een toiletruimte en meterkast.
De sfeervolle woonkamer met open keuken is ruim bemeten met circa 38 m² woonoppervlak. Het eetgedeelte met de open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en het zitgedeelte met een houtkachel biedt een prachtig uitzicht op de jachthaven.

Vanuit de woonkamer bereikt u via twee openslaande deuren het grote, pal op het westen gelegen zonneterras. Het zonneterras zelf is voorzien van een groot, elektrisch bedienbaar knikarm-zonnescherm. Vanaf 12.00 uur ’s middags tot zonsondergang heeft u de zon op het terras.

De aanlegsteiger is voorzien van een kraantje om uw buit uit het water te tillen.

Verdieping 1:
Via het tussenportaal in de woonkamer kunt u de eerste verdieping bereiken. Hier treft u een overloop aan, twee grote slaapkamer en een complete badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel

Verdieping 2:
Op de twee verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer aan de havenzijde ligt. Deze kamer is voorzien van openslaande deur die toegang heeft tot een dakterras.
Op dit dakterras zit je geheel privé en kijk je uit over haven, landerijen en dorpskern!

De woning wordt geleverd inclusief stoffering en meubilering met uitzondering van persoonlijke spullen.

Kortom: zoekt u een vrijstaande woning aan het water met een permanent vakantiegevoel dan is dit huis zeker iets voor u.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 500.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  2001
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  126 m²
 • Perceelsoppervlakte
  112 m²
 • Inhoud
  476 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan water
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Kortgene?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.