Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Lange Voorhout 7

KOUDEKERKE
130 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Wel gelijkvloers willen wonen maar geen afscheid kunnen nemen van uw tuin? Dan is deze woning dé oplossing. Deze woning heeft namelijk de voordelen van een appartement (alles gelijkvloers) maar niet de nadelen (geen of beperkte buitenruimte). Dit alles, met ook nog eens een garage, is gelegen op een rustige woonlocatie in één van de jongste wijken van Koudekerke. Kom binnenkijken en laat u verrassen door wat deze woning en locatie te bieden heeft.

GELIJKVLOERS WONEN
De woonkamer heeft een speelse indeling en vormt samen met de keuken een mooie, grote ruimte. In het zitgedeelte zorgt een houtkachel i.c.m. de schuine kap voor de juiste sfeer. De diverse ramen zorgen voor voldoende daglichttoetreding en bieden een leuk zicht op de omgeving en de achtertuin.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. De keuken is verzorgd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonruimte is de slaapkamer met badkamer bereikbaar. Vanuit de slaapkamer is er een leuk zicht op de tuin. De aansluitende badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel.

EERSTE VERDIEPING
Op de verdieping zijn er twee slaapkamers een en extra badkamer. Deze is voorzien van douche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn prima van opzet tevens bevindt zich op de overloop nog wat opslagruimte en de opstelling van de cv-ketel.

TUIN
De tuin is aangelegd op een parkachtige manier. Borders en terrassen wisselen elkaar op een speelse wijze af. De situering is prima en geeft tevens veel privacy. In de ruime garage welke is voorzien van een elektrische garagedeur is er prima plek voor een auto maar uiteraard is deze ruimte ook te gebruiken als hobby- of opslagruimte. Parkeren kan op de eigen oprit of in de garage.

ALGEMEEN
-Begane grond voorzien van vloerverwarming (radiatoren als bijverwarming).
-Fraaie travertin vloer in woonkamer en keuken
-Volledig geïsoleerd.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Koudekerke is met zijn ruim 3.400 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels . Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de ‘Duinen en het Strand’ van Dishoek! Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse?
Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1994
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  130 m²
 • Perceelsoppervlakte
  315 m²
 • Inhoud
  490 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Koudekerke?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.