Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kreukelmarkt 35

GOES
Icon
65 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Of het nu in het weekend een terras is of doordeweeks een snelle boodschap of ergens lekker een hapje eten, vanaf de Kreukelmarkt is het gehele centrum met alle gezelligheid en voorzieningen op een paar stappen lopen gelegen. Op nummer 35 mag Sinke Komejan u nu dit nette tweekamerappartement te huur aanbieden!

Het appartement is via het portiek aan de Kreukelmarkt te bereiken. De voordeur op de tweede verdieping geeft toegang tot de lange hal. Hier komen nagenoeg alle ruimtes op uit, op de keuken na.

Als eerste is de slaapkamer terug te vinden. Deze is van een dergelijk mooie afmeting dat er voldoende ruimte is voor het tweepersoonsbed, een ruime kast en eventueel een bureau om thuis te kunnen werken. Voorin kan aan het Franse balkon, heerlijk van de ochtendzon genoten worden. De slaapkamer is verder voorzien van een ruime inbouwkast en extra bergruimte.

Na de slaapkamer volgt de kast met de cv-ketel en de badkamer. De badkamer is in 2016 nog grotendeels vernieuwd en bestaat uit een inloopdouche, toilet, wastafel, een plek voor de witgoedapparatuur.

Aan het einde van de gang volgt de woonkamer, wat toch het mooiste deel van het appartement blijft. Deze is heerlijk licht en geeft toegang tot het balkon op het westen. Er kan hier dus tot laat van de zon genoten worden.

Aan de rechterkant is het zitgedeelte gesitueerd. Hiernaast aan de rechterkant, met toegang tot het balkon, volgt het eetgedeelte. De keuken ligt in de hoek daarvoor, in een lange opstelling. Deze is voorzien van een koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap.

In de kelder is de persoonlijke berging terug te vinden, waar wat extra bergruimte voor fietsen of opslag beschikbaar is.

Met de top ligging op het westen en de royale afmetingen is het een heerlijk licht appartement middenin de binnenstad van Goes.

Indien u in aanmerking wilt komen voor het huren van dit appartement, dan kunt u een huur-aanvraagformulier aanvragen via goes@sinke.nl De bezichtigingen vinden plaats na goedkeuring van het huur-aanvraagformulier (met bijlagen) door verhuurder.

Alleen volledig ingevulde formulieren met bijlagen worden in behandeling genomen.

Bij sleuteloverdracht betaalt u een waarborgsom van tweemaal de huur per maand aan verhuurder (te weten € 1.770,-). De huurprijs is exclusief gas, water en elektra.

De woning is per 16 oktober 2023 beschikbaar, en wordt in de eerste plaats verhuurd voor minimaal een jaar.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verhuurd
 • Aanvaarding
  Per datum
Bouw
 • Bouwjaar
  1982
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  65 m²
 • Inhoud
  196 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  2
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Geen tuin

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.