Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Kasteelstraat 106

VLISSINGEN
Icon
163 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Dit statige en karakteristieke herenhuis is gebouwd rond 1910 en straalt de sfeer van weleer nog altijd uit! Het pand is de afgelopen jaren met gevoel voor sfeer en met smaak opgeknapt en voldoet volledig aan de eisen van deze tijd. Verder beschikt deze woning over, de voor die tijd zo kenmerkende, hoge plafonds, paneeldeuren en grote raampartijen. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect en veel lichtinval! Ook aan verduurzaming is gedacht. Zo beschikt de woning over 12 zonnepanelen, grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing en deels gevelisolatie! De ligging in het centrum van de stad is ook perfect met al haar voorzieningen, de Boulevard en het strand op korte afstand.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met hangcloset en fonteintje, riante woonkamer-en-suite met fraaie visgraatvloer, vaste kasten, schouwen en openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling, onder- en bovenkasten en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, afzuigkap en een losstaand 6 pits gaskomfoor met oven. Vanuit de gang en de woonkamer is de bijkeuken te bereiken en hier bevinden zich de witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Op deze verdieping bevinden zich drie flinke slaapkamers van respectievelijk 5, 15 en 19 m². De luxe en moderne badkamer is recent vernieuwd en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met badmeubel, vloerverwarming, designradiator en toilet. Vanuit de badkamer is het, op het zuiden gelegen, balkon te bereiken.

Tweede verdieping:
Overloop met kast voor de cv-ketel, flinke berging en twee slaapkamers van elk ongeveer 20 m².

Tuin:
De grotendeels ommuurde en besloten stadstuin is op het zuiden gelegen en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Algemeen:
– Gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen,
– Fraaie details zoals paneeldeuren,
– Voorzien van 12 zonnepanelen,
– Voorgevel aan de binnenzijde geïsoleerd,
– Woonkamer-en-suite voorzien van fraaie visgraatvloer,
– Luxe badkamer met vloerverwarming,
– Diverse authentieke schouwen,
– Fraaie stucwerkplafonds met versiering,
– Geïsoleerde begane grondvloer met vloerverwarming,
– Hoge plafonds.

Om een goede indruk te krijgen van dit fraaie herenhuis nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1915
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  163 m²
 • Perceelsoppervlakte
  111 m²
 • Inhoud
  650 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  6
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Vlissingen?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.